32.2 C
Athens
Σάββατο, 22 Ιουνίου, 2024

Χωρίς λογότυπα το μονοθέσιο της Aston Martin στις πρώτες δοκιμές του Alonso

Ειδήσεις Ελλάδα

Όπως γνωρίζεις, η F1 έχει παραμείνει στην πίστα της Yas Marina του Άμπου Ντάμπι αυτή την εβδομάδα για δοκιμές ελαστικών, δυο ημέρες μετά τη λήξη της σεζόν. Η σημερινή περίοδος δοκιμών χρησιμεύει επίσης ως την πρώτη ευκαιρία για πολλούς νέους συνδυασμούς ομάδων και οδηγών να συνεργαστούν και να εγκλιματιστούν με το νέο τους “εργασιακό” περιβάλλον.

Ο Fernando Alonso άφησε το μπλε της Alpine για το πράσινο της Aston Martin, καταλαμβάνοντας τη θέση που άφησε ο συνταξιούχος -πλέον- Sebastian Vettel, με τον 41χρονο Ισπανό να βγαίνει στην πίστα με τα χρώματα της βρετανικής ομάδας για πρώτη φορά το πρωί της Τρίτης. Όπως παρατηρείς στις φωτογραφίες, η Aston Martin AMR22 που οδήγησε ο Ισπανός δεν έφερε τα λογότυπα των χορηγών και συνεργατών της ομάδας, παρά μόνο αυτό της μάρκας.
Αυτό οφείλεται λόγω των υπαρχουσών συμφωνιών του Ισπανού με την Alpine, με τον Alonso να κάνει 97 γύρους δηλώνοντας 100% ευχαριστημένος με τη μετακίνηση του στην Aston Martin, αφού βλέπει την ομάδα να έχει βελτιωθεί σημαντικά.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό