23.2 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Χωρίς λογαριασμό η χρήση του ChatGPT για όσους το επιθυμούν

Ειδήσεις Ελλάδα

Το ChatGPT, το AI-powered chatbot που έγινε viral στις αρχές του περασμένου έτους και πυροδότησε ένα κύμα ενδιαφέροντος για τα εργαλεία generative-AI, δεν χρειάζεται πλέον λογαριασμό για να το χρησιμοποιήσετε. Ο δημιουργός του, ο OpenAI, εγκαινίασε μια ιστοσελίδα που σας επιτρέπει να ξεκινήσετε μια συνομιλία με το chatbot χωρίς να χρειάζεται να εγγραφείτε ή να συνδεθείτε πρώτα.

Αυτό σημαίνει ότι αν δεν έχετε ακόμη ασχοληθεί με ένα chatbot με AI, παρά το γεγονός ότι έχετε ακούσει πολλά νέα για την τεχνολογία κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους, δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για να το καθυστερήσετε περισσότερο. 

“Είναι βασικό μέλημα της αποστολής μας να καταστήσουμε εργαλεία όπως το ChatGPT ευρέως διαθέσιμα, ώστε οι άνθρωποι να μπορούν να βιώσουν τα οφέλη της Τεχνητής Νοημοσύνης”, ανέφερε ο OpenAI, που υποστηρίζεται από τη Microsoft, σε ανάρτηση στο blog του. “Περισσότεροι από 100 εκατομμύρια άνθρωποι σε 185 χώρες χρησιμοποιούν το ChatGPT εβδομαδιαίως για να μάθουν κάτι νέο, να βρουν δημιουργική έμπνευση και να πάρουν απαντήσεις στις ερωτήσεις τους. Ξεκινώντας από σήμερα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ChatGPT άμεσα, χωρίς να χρειάζεται να εγγραφείτε”.

Να σημειωθεί, ωστόσο, πως οτιδήποτε εισάγετε κατά τη διάρκεια των συνομιλιών σας με βάση το κείμενο μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τον OpenAI για να βελτιώσει την τεχνολογία AI του, αν και αυτό μπορεί να απενεργοποιηθεί μέσω των Ρυθμίσεων – είτε δημιουργήσετε λογαριασμό είτε όχι.

Ο OpenAI επισημαίνει ότι η δημιουργία ενός λογαριασμού έχει πολλά πλεονεκτήματα, όπως η δυνατότητα αποθήκευσης και ανασκόπησης του ιστορικού συνομιλιών σας, η κοινή χρήση συνομιλιών και το ξεκλείδωμα πρόσθετων λειτουργιών, όπως οι φωνητικές συνομιλίες και οι προσαρμοσμένες οδηγίες, οπότε αν απολαμβάνετε την εμπειρία σας με το ChatGPT και πιστεύετε ότι ίσως θελήσετε να το χρησιμοποιήσετε ξανά, αξίζει να σκεφτείτε να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό.

[OpenAI]

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό