24 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Χωρίς Λι και Παπαγιάννη η προπόνηση, αποχώρησε με ενοχλήσεις ο Αγραβάνης

Ειδήσεις Ελλάδα

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΑΡΑΜΟΥΖΑ
04.05.2023 | 18:39

ΜΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ / INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε προετοιμασία για τους αγώνες του δεύτερου γύρου των playoffs της Basket League με το Περιστέρι bwin, αλλά είδε τους Λι και Παπαγιάννη να μένουν εκτός. Με ενοχλήσεις έφυγε από την προπόνηση ο Αγραβάνης.

Ο Παναθηναϊκός ξεπέρασε με ευκολία το εμπόδιο του Κολοσσού Ρόδου στον πρώτο γύρο των playoffs της Basket League. Μετά από μερικές ημέρες ξεκούρασης και αναμονής -αφού ο δεύτερος γύρος θα ξεκινήσει μόλις ο Ολυμπιακός ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του στη σειρά των playoffs της EuroLeague με τη Φενέρμπαχτσε- οι πράσινοι επέστρεψαν στις προπονήσεις. Τα προβλήματα ωστόσο δεν έλειπαν.

Ο Χρήστος Σερέλης ξεκίνησε να ετοιμάζει το τριφύλλι για τους αγώνες με το Περιστέρι bwin, είδε όμως τόσο τον Πάρις Λι, όσο και τον Γιώργο Παπαγιάννη να μένουν εκτός προγράμματος. Ο Αμερικανός γκαρντ αντιμετωπίζει τενοντίτιδα στον αριστερό οπίσθιο μηριαίο, ενώ ο Έλληνας σέντερ ταλαιπωρείται από μια ίωση. Ο πονοκέφαλος του κόουτς Σερέλη δεν σταμάτησε όμως εκεί, αφού προς το τέλος της προπόνησης είδε τον Δημήτρη Αγραβάνη να εγκαταλείπει, λόγω ενοχλήσεων στη μέση.

Αντίθετα, κανονικά προπονήθηκε ο Νίκος Παππάς καθώς ξεπέρασε τη θλάση στον δικέφαλο του αριστερού του ποδιού.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό