23.6 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Χωρίς κόσμο η Τόπολα στο «Καραϊσκάκης», ενημέρωσε την UEFA πως δεν θα παίξει

Ειδήσεις Ελλάδα

Το ματς του Ολυμπιακού απέναντι στην Μπάτσκα Τόπολα την Πέμπτη (14/12, 22:00) για το Europa League στο «Γ. Καραϊσκάκης», φέρεται πως είναι στον… αέρα, αφού αναμένεται πως δεν θα επιτραπεί στους Σέρβους οπαδούς να πάρουν εισιτήρια και σύμφωνα με σερβικά Μέσα, έχουν ήδη ενημερώσει την UEFA πως αν αυτό συμβεί, δεν θα παίξουν απέναντι στους «ερυθρόλευκους».

Μετά τα επεισόδια που έλαβαν μέρος στο Ρέντη στον αγώνα βόλεϊ του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό, που είχαν ως συνέπεια τον σοβαρό τραυματισμό ενός αστυνομικού, η κυβέρνηση αποφάσισε τα παιχνίδια της Super League να διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών μέχρι τις 12 Φεβρουαρίου. Την ίδια τιμωρία επέβαλλαν και στους Πειραιώτες για την εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην Μπάτσκα Τόπολα.

Οι Σέρβοι ζήτησαν να μπορούν οι ίδιοι να λάβουν εισιτήρια, ώστε να έχουν τη στήριξη του κόσμου του, ωστόσο αυτό υπολογίζεται πως δεν θα εγκριθεί και ένα δημοσίευμα από την «Mozzart» θέτει σε… ρίσκο τον αγώνα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της, η σέρβικη ομάδα είναι ενοχλημένη από αυτήν την σκέψη και σκοπεύει να μην κατέβει να παίξει απέναντι στον Ολυμπιακό!

Αναμένεται να δούμε το τι μέλλει γενέσθαι, στην προσπάθεια των «ερυθρολεύκων» να μην ηττηθούν, να τερματίσουν 3οι και να συνεχίσουν στο Europa Conference League. Η Τόπολα χρειάζεται μόνο νίκη ώστε να αφήσει εκτός Ευρώπης τον Ολυμπιακό.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό