20.3 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Χωρίς είδηση η πρώτη συνάντηση Σλούκα-Ολυμπιακού

Ειδήσεις Ελλάδα

Χωρίς λευκό καπνό ολοκληρώθηκε η πολύωρη πρώτη συνάντηση της διοίκησης της ΚΑΕ Ολυμπιακός με τον Κώστα Σλούκα, η οποία πραγματοποιήθηκε με θέμα την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Ο Σλούκας και οι ιδιοκτήτες της πειραϊκής ΚΑΕ, Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος, συναντήθηκαν στα γραφεία της εταιρείας τους, της Arcadia, σε ένα ραντεβού που διήρκεσε περίπου τέσσερις ώρες.

Το τι διαμείφθηκε είναι άγνωστο, όμως έγινε γνωστό ότι θα υπάρξει και νέα επαφή των δύο πλευρών στο άμεσο μέλλον.

«Έγινε μία πολύ εποικοδομητική συζήτηση μεταξύ των δύο πλευρών. Υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση. Δεν έχει τελειώσει τίποτα. Θα καθίσουμε ξανά στο τραπέζι. Προφανώς θα ενημερωθείτε αν θα υπάρξει νέο ραντεβού», δήλωσε ο διεθνής γκαρντ στο πλήθος των ΜΜΕ που περίμενε έξω από τα γραφεία της Arcadia.

Ο Σλούκας έφτασε στο ραντεβού του λίγο πριν από τις 16:00, το απόγευμα της Δευτέρας (3/7) και ήταν δεδομένο ότι η συζήτηση θα ήταν μακρά. Το ζήτημα για τον διεθνή πλέι-μέικερ είναι δευτερευόντως οικονομικό και πρωτίστως αθλητικό: θέλει ηγετικό ρόλο στην ομάδα, γιατί γι΄ αυτό επέστρεψε.

Η είσοδός του στο β΄ rotation της ομάδας καθ΄ όλη τη διάρκεια της περυσινής περιόδου είχε βγάλει τον Σλούκα «από τα νερά του», με τον ίδιο να ζητεί συγκεκριμένο ρόλο και χρόνο.

Ως προς το οικονομικό, όπως είχε πει το 2015 (που τελικά έφυγε για τη Φενέρμπαχτσε), «πέντε πάνω, πέντε κάτω θα τα βρούμε».

Πλέον, μένει να φανεί εάν στη νέα συνάντηση θα υπάρξει κοινός τόπος και σημείο επαφής, προκειμένου ο παίκτης να συνεχίσει στον νταμπλούχο Ελλάδας και φιναλίστ της Ευρωλίγκας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό