29.1 C
Athens
Τετάρτη, 5 Ιουνίου, 2024

Χωρίς αλλαγές ο ΠΑΟΚ, με Ντραγκόφσκι και Γερεμέγεφ ο Παναθηναϊκός

Ειδήσεις Ελλάδα

Στο μεγάλο ντέρμπι της 20ης αγωνιστικής της Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα (28/01, 20:30, Novasports Prime).

Γνωστές έγιναν οι ενδεκάδες του αγώνα, λίγη ώρα πριν τη σέντρα. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου παρατάσσει την ομάδα του χωρίς καμία αλλαγή σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στον Βόλο στην περασμένη αγωνιστική.

Ο Κοτάρσκι θα βρίσκεται κάτω από την εστία του ΠΑΟΚ, με τους Σάστρε, Κεντζιόρα, Kουλιεράκη και Μπάμπα μπροστά του στην τετράδα της άμυνας. Οι Μεϊτέ και Οζντόεφ θα είναι στον άξονα, ενώ, μπροστά τους θα κινείται ο Μουργκ. Στα «φτερά» της επίθεσης είναι οι Τάισον και Ντεσπόντοφ, ενώ στην κορυφή της ο Μπράντον Τόμας.

Αναλυτικά η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Σάστρε, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Οζντόεφ, Μεϊτέ, Ντεσπόντοφ, Τάισον, Μουργκ, Τόμας

Στον πάγκο: Ζ. Ζίβκοβιτς, Μιχαηλίδης, Τσιγγάρας, Κωνσταντέλιας, Α. Ζίβκοβιτς, Σβαμπ, Σοάρες, Μάρκος Αντόνιο, Τζίμας

Από την άλλη, ο Φατίχ Τερίμ προχώρησε σε τρεις αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στον Ατρόμητο την περασμένη βδομάδα. Εκτός αποστολής έμεινε ο Φώτης Ιωαννίδης, καθώς δεν είναι εντελώς έτοιμος μετά τον τραυματισμό του και προτιμήθηκε να προφυλαχθεί.

Την εστία του Παναθηναϊκού θα υπερασπιστεί ο Ντραγκόφσκι, με τους Βαγιαννίδη, Ούγκο, Γεντβάι και Μλαντένοβιτς τετράδα στην άμυνα. Οι Αράο, Κώτσιρας και Μπακασέτας θα βρίσκονται στον άξονα, οι Μαντσίνι και Αϊτόρ στα άκρα της επίθεσης, ενώ, ο Γερεμέγεφ στην κορυφή.

Αναλυτικά η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού: Ντραγκόφσκι, Βαγιαννίδη, Γεντβάι, Ούγκο, Μλαντένοβιτς, Αράο, Κώτσιρα, Μαντσίνι, Μπακασέτα, Αϊτόρ, Γερεμέγεφ

Στον πάγκο: Λοντίγκιν, Ρούμπεν, Ζέκα, Μπερνάρ, Λημνιός, Τσέριν, Τζούριτσιτς, Βιλένα και Ακαϊντίν

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό