18.4 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Χτύπημα ο Μορόν στον Άρη, εκτός προπόνησης και οι Νταρίντα και Βερστράτε

Ειδήσεις Ελλάδα

Συνέχεια στις ήττες για τον Άρη, παρά το γεγονός ότι μπόρεσε να ανοίξει το σκορ κόντρα στην ΑΕΚ. Οι Θεσσαλονικείς που προέρχονται από τέσσερα διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα, δεν έχουν βαθμολογικό ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα και ουσιαστικά ετοιμάζονται για τον τελικό κυπέλλου. 

Ο Άρης έχει μπροστά του μία νέα εκτός έδρας αποστολή, καθώς θα αντιμετωπίσει στο «Κλεάνθης Βικελίδης» τον Ολυμπιακό για την 7η αγωνιστική των Play Offs. Οι «κίτρινοι» επέστρεψαν σε ρυθμούς προπονήσεων και σύμφωνα με την ΠΑΕ Άρης, εκτός προγράμματος ήταν οι Λορέν Μορόν και Βερστάτε, οι οποίοι είχαν ενοχλήσεις στο πόδι, ενώ χτύπημα στο χέρι είχε ο Νταρίντα.

Δείτε την ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης: Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ. Στο πρόγραμμα της Δευτέρας χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Αποθεραπεία για όσους αγωνίστηκαν στη χθεσινή αναμέτρηση με την Α.Ε.Κ. (ο Λορέν Μορόν έχει ένα χτύπημα στο μεγάλο δάχτυλο του ποδιού του, ο Μπίργκερ Βερστράτε έχει ενοχλήσεις στο πόδι και ο Βλαντιμίρ Νταρίντα ένα χτύπημα στο χέρι) και ενεργοποίηση, ασκήσεις επιθετικής τακτικής και παιχνίδι τακτικής για τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας.

Οι Σάπι Σουλεϊμάνοφ και Φράνκο Φεράρι συμμετείχαν σε κομμάτι της προπόνησης, ο Φραν Βέλεθ έκανε και σήμερα ατομικό, ενώ ο Χουλιάν Κουέστα, από την πλευρά του, ακολούθησε συντηρητικό πρόγραμμα, καθώς ταλαιπωρείται από ίωση.

Αύριο, Τρίτη, με την προπόνηση που θα γίνει το απόγευμα στο «Δασυγένειο» ολοκληρώνεται η προετοιμασία της ομάδας μας για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Κλεάνθης Βικελίδης (24/04, 19:30), στο πλαίσιο της 7ης Αγωνιστικής των Playoffs του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League» της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό