16.2 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Χτυπάει τον Σέαντ Χαξαμπάνοβιτς της Σέλτικ ο ΠΑΟΚ

Ειδήσεις Ελλάδα

Έχει γεννηθεί στη Σουηδία, έπαιξε σε όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της χώρας, αλλά αποφάσισε να αγωνιστεί με την εθνική Μαυροβουνίου σε επίπεδο ανδρών

Τον εκλεκτό του για την ενίσχυση στα εξτρέμ βρήκε ο ΠΑΟΚ! Όπως ανέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου, ο «δικέφαλος του βορρά» προχωράει για την απόκτηση του Σέαντ Χαξαμπάνοβιτς από τη Σέλτικ.

Πρόκειται για 24χρονο μεσοεπιθετικό, ο οποίος παίζει στα «φτερά» αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο «10», επίσης. Έχει γεννηθεί στη Σουηδία, έπαιξε σε όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της χώρας, αλλά αποφάσισε να αγωνιστεί με την εθνική Μαυροβουνίου σε επίπεδο ανδρών, απ’ όπου είναι και η καταγωγή του.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τη Χάλμσταντ, με τη Γουέστ Χαμ να τον κάνει δικό της το καλοκαίρι του 2017 με το ποσό των 3 εκατ. ευρώ. Έναν χρόνο αργότερα πήγε δανεικός στη Μάλαγα, ενώ στη συνέχεια η Νόρκεπινγκ τον αγόρασε με 2,5 εκατ. ευρώ.

Ακολούθησε η μεταγραφή στη Ρούμπιν Καζάν με 6,5 εκατ. ευρώ, ενώ αμέσως μετά πέρασε και από την Τζουργκάρντεν. Τελευταίος του σταθμός ήταν η Σέλτικ, με τους Σκωτσέζους να τον αγοράζουν με 2,5 εκατ. ευρώ το καλοκαίρι του 2022.Ε

Είναι επίσης 33 φορές διεθνής με το Μαυροβούνιο, ενώ με τη Σέλτικ από την περασμένη σεζόν έχει γράψει 42 γκολ με 5 γκολ και 4 ασίστ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό