16 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Χρονοπούλου: Αυτή την ώρα ο αποχαιρετισμός στο σπίτι της στην Παιανία

Ειδήσεις Ελλάδα

Πλήθος κόσμου αποχαιρέτησε την μεγάλη ηθοποιό – Στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας η σορός της – Η τέφρα της δε θα σκορπιστεί στο Σούνιο αλλά θα μείνει στην οικία της

O αποχαιρετισμός της Μαίρης Χρονοπούλου έγινε το πρωί στο σπίτι της στην Παιανία. Στη συνέχεια, στη μιάμιση το μεσημέρι, η σορός της ηθοποιού – που έφυγε από τη ζωή στις 6 Οκτωβρίου – μεταφέρθηκε στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας.

Ανάμεσα στους φίλους της μεγάλης ηθοποιού που παρευρέθηκαν για το τελευταίο αντίο ήταν ο Μάκης Δελαπόρτας, ο πρόεδρος του ΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας, ο Θωμάς Χούντας, ο Βασίλης Ζούλιας, ο Περικλής Κονδυλάτος και η Σάσα Σταμάτη.

Χούντας: «Ήταν σαν δεύτερη μητέρα μου»

Ο στενός φίλος της Θωμάς Χούντας μίλησε στην κάμερα του skai με συγκινητικά λόγια: «Θα μου λείψει πάρα πολύ, ήμασταν οικογένεια. Θα κρατήσω πολλά από εκείνη, ήταν σαν δεύτερη μητέρα μου. Έχασα τη μητέρα μου όταν ήταν 42 χρονών και τώρα ζω πάλι ένα μαρτύριο», δήλωσε.

«Το φόρεμα που φοράει είναι του Βασίλη Ζούλια που τον υπεραγαπούσε», πρόσθεσε και ξεκαθάρισε πως «η τέφρα της δε θα σκορπιστεί στο Σούνιο αλλά θα μείνει στην οικία της».

Στις 15:30 έγινε αποχαιρετισμός στην αίθουσα του αποτεφρωτηρίου της Ριτσώνας και στις 16:25 παραλαβή της σορού προς αποτέφρωση.

«Έτσι θα είναι το δικό μου “φινάλε”, το τελευταίο μου “πάρτι”. Χωρίς φέρετρο, όλα λευκά. Κανείς δεν θα ξέρει που θα βρίσκομαι. Το τελευταίο «πάρτι» μου έχει άλλο πλάνο. Η καύση είναι ένας εξαγνισμός!» είχε δηλώσει η ίδια η Μαίρη Χρονοπούλου σε παλιότερη συνέντευξή της.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό