17.9 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Χριστίνα Ωνάση: Σήμερα θα γινόταν 73 ετών

Ειδήσεις Ελλάδα

Μια μέρα σαν κι αυτή το 1950 γεννιόταν σε ένα πολυτελές μαιευτήριο της Νέας Υόρκης η Χριστίνα Ωνάση, κόρη του μεγιστάνα Αριστοτέλη Ωνάση και της γόνου εφοπλιστών Τίνας Λιβανού.

Αν και η ζωή της γραφόταν με χρυσά γράμματα λόγω του αμύθητου πλούτου που βρισκόταν στα χέρια του πατέρα της, η Χριστίνα Ωνάση έμελλε να έχει μια τραγική ζωή και έναν άδοξο θάνατο μέσα σε αβάσταχτη μοναξιά.

Μετά τις σπουδές της η Χριστίνα Ωνάση ασχολήθηκε με τις επιχειρήσεις του πατέρα της ωστόσο σε ηλικία 27 ετών αποφασίζει να παντρευτεί τον 54χρονο κτηματομεσίτη Τζ. Μπόλκερ, ωστόσο ο γάμος θα κρατήσει μόλις εννέα μήνες.

Ακολουθούν δεύτερος γάμος και τρίτος γάμος με τον τραπεζίτη και εφοπλιστή Αλέξανδρο Ανδρεάδη και τον Σοβιετικό Σεργκέι Καούζοφ.

Ο τέταρτος γάμος της ήταν με τον playboy Τιερί Ρουσέλ με τον οποίο θα κάνει το πρώτο της και μοναδικό παιδί την Αθηνά, ωστόσο 8 μήνες μετά το γάμο χωρίζουν.

Το 1988 και ενώ φήμες έλεγαν πως ετοιμαζόταν να παντρευτεί για πέμπτη φορά με ένα επιφανές μέλος της ελληνικής κοινότητας της Αργεντινής βρέθηκε νεκρή μέσα στο πολυτελές σπίτι της με την νεκροψία να δείχνει ανακοπή από οξύ πνευμονικό οίδημα.

Η σορός της μεταφέρθηκε στην Ελλάδα και ενταφιάστηκε στον Σκορπίο το ιδιόκτητο νησί της οικογένειας που πλέον έχει περάσει στα χέρια του Ρώσου κροίσου, Ντμίτρι Ριμπλόβλεφ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό