18.1 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Χριστίνα Μπόμπα: Αυτή είναι η αντιγηραντική κρέμα ματιών την οποία χρησιμοποιεί ανελλιπώς

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Χριστίνα Μπόμπα, η οποία διαθέτει μια αψεγάδιαστη, λαμπερή επιδερμίδα συχνά πυκνά μοιράζεται τα μυστικά ομορφιάς της που τη βοηθούν να δείχνει ανανεωμένη και λαμπερή ακόμα και τις πιο απαιτητικές μέρες.

Ένα από τα κλειδιά για ένα ξεκούραστο βλέμμα είναι η κατάλληλη φροντίδα της περιοχής κάτω από τα μάτια. Η Χριστίνα εφαρμόζει καθημερινά μια ενυδατική κρέμα ματιών που βοηθά στη μείωση των μαύρων κύκλων και την ενυδάτωση της ευαίσθητης περιοχής. Επίσης, αποκαλύπτει ότι χρησιμοποιεί eye patches, τα οποία τοποθετεί κάτω από τα μάτια της κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας των μαλλιών της.

Αυτό της επιτρέπει να φροντίζει την περιοχή των ματιών την ίδια στιγμή που ασχολείται με άλλα καθήκοντα ομορφιάς, εξασφαλίζοντας ένα αναζωογονημένο και φρέσκο βλέμμα.

Μάλιστα, σε πρόσφατη φωτογραφία της εντοπίσαμε την κρέμα ματιών που χρησιμοποιεί!

Η κρέμα, στην οποία ορκίζεται η Χριστίνα Μπόμπα είναι η Retinol Contour Eye Cream της Skin Labo. Πρόκειται για μια αντιγηραντική κρέμα ματιών, η οποία βοηθά στην ελαχιστοποίηση της εμφάνισης λεπτών γραμμών και σημείων γήρανσης γύρω από τα μάτια. Η καινοτόμος φόρμουλα βασισμένη σε μικροενθυλακωμένη ρετινόλη, υαλουρονικό οξύ και φυσικά έλαια, μειώνει την πιθανότητα ερεθισμού ενώ «γεμίζει» και θρέφει την επιδερμίδα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό