27.3 C
Athens
Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024

«Χρειάζεται ένα χωριό για να τον μαρκάρει»

Ειδήσεις Ελλάδα

Το εγκώμιο του Γιάννης Αντετοκούνμπο έπλεξε ο προπονητής των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, Στιβ Κερ, μετά τη νίκη των «πολεμιστών» με 125-90, απέναντι στους Μιλγουόκι Μπακς. Χαρακτηριστική η ατάκα του 58χρονου, που είπε πως χρειάζεται ένα χωριό για να μαρκάρει τον Έλληνα ψηλό.

«Είναι πολύ δύσκολο να αντιμετωπίσεις έναν παίκτη όπως ο Γιάννης. Έπρεπε να χρησιμοποιήσουμε παίκτες με διαφορετικά χαρακτηριστικά πάνω του. Βάλαμε τον Ντρέιμοντ (Γκριν), βάλαμε τον Λούνεϊ, τον Κουμίνγκα, ακόμη και τον Τρέις (Τζάκσον-Ντέιβις). Χρειάζεσαι ένα ολόκληρο… χωριό για να μαρκάρεις αυτόν τον τύπο και σίγουρα τους είχαμε ανάγκη όλους. Θεωρώ πως κάναμε πολύ καλή δουλειά στο κομμάτι αυτό».

Ο Greek Freak έκανε κι ένα εκπληκτικό ζέσταμα (το οποίο δεν απέδωσε εν τέλει), αφού στην προπόνηση ήταν «on fire» και πέτυχε 8Χ8 τρίποντα με τους συμπαίκτες του να μην μπορούν να το πιστέψουν. Ολοκλήρωσε την αναμέτρηση έχοντας συνολικά 23 πόντους (7/12 δίποντα, 1/3 τρίποντα και 6/9 βολές) ενώ παράλληλα μάζεψε 7 ριμπάουντ και μοίρασε 6 ασίστ και 1 μπλοκ σε 32:34 λεπτά εντός παρκέ για τα «ελάφια».

Ο Λίλαρντ έμεινε στους 20 πόντους, όσους πέτυχε και ο Πόρτις. Για τους «πολεμιστές», ο Στεφ Κάρι πέτυχε 29 πόντους με 6/10 τρίποντα, έχοντας 8 ριμπάουντ και 5 ασίστ. Ο Κουμίνγκα πρόσθεσε ακόμα 20 πόντους. Επόμενος αντίπαλος των Μπακς οι Λέικερς, τα ξημερώματα του Σαββάτου (05:00) στο Staples Center του Λος Άντζελες.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό