19.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Χρήστος Γιαννούλης για Παύλο Πολάκη: «O ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι ιδιοκτησία κανενός»

Ειδήσεις Ελλάδα

Για τις έντονες αντιπαραθέσεις μεταξύ των στελεχών στο ΣΥΡΙΖΑ μετά από την εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε σήμερα (28.9.2023) ο Χρήστος Γιαννούλης, τονίζοντας ότι «υπάρχει μια ένταση ωστόσο ο εμφύλιος είναι λέξη βαριά».

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ πρόσθεσε, δε, ότι «η εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη έπαιξε καθοριστικό ρόλο ώστε να αλλάξει η μενταλιτέ της εκλογικής αναμέτρησης είτε ο τρόπος με τον οποίο κατέβηκε ως υποψήφιος είτε η αδράνεια ή μη έγκαιρη αντίληψη της άλλης πλευράς για το τι συμβαίνει, οδήγησε σε ένα αποτέλεσμα».

Ο ίδιος εκτίμησε ότι το πιο «σοφό μήνυμα είναι ο καταμερισμός του αποτελέσματος που ίσως διαγράφει την αποφυγή της διάσπασης, της διχόνοιας, του εμφυλίου αναφέροντας ότι υπάρχουν μεμονωμένες περιπτώσεις αλλά η συνολική εικόνα είναι ότι το 45% δεν διασπάται».

«Η επόμενη μέρα θα κριθεί από τη στάση του νικητή και τη μεγαθυμία αυτών που δεν έχουν εκλεγεί», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Για τη στάση της Αχτσιόγλου σημείωσε ότι είναι δική της επιλογή ενώ απέφυγε να σχολιάσει την έντονη αντίδραση που έχουν απέναντι στον νέο πρόεδρο αρκετά στελέχη λέγοντας ότι η στάση αυτή «δεν βοηθάει να δοθεί ένας χρόνος ανοχής να κριθεί σε ποιες ράγες βάζει τον ΣΥΡΙΖΑ».

Αναφορικά με την επίσκεψη του προέδρου σε σχολείο παιδιών ΑμεΑ και για τον τρόπο που επέλεξε να μπει, γεγονός που σχολιάστηκε αρνητικά είπε ότι ο κ. Κασσελάκης «θα κριθεί από τον τρόπο που θα αντιπολιτευτεί τον Μητσοτάκη με όλο τον ΣΥΡΙΖΑ ανεξαιρέτως».

Σχετικά με το ρόλο του Παύλου Πολάκη στο κόμμα είπε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι ιδιοκτησία κανενός».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό