17.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Χουλιάν Παλάσιος, ένα ποιοτικό «δεκάρι» για τον Αστέρα Τρίπολης

Ειδήσεις Ελλάδα

Με τη μορφή δανεισμού κλείνει τη μεταγραφή του Χουλιάν Παλάσιος ο Αστέρας Τρίπολης. Μάλιστα, πριν υπογράψει με τους Αρκάδες, αναμένεται να ανανεώσει με την Σαν Λορέντζο, ομάδα στην οποία ανήκει, για να μετακομίσει στον Τρίπολη ως το καλοκαίρι του 2025. Ποιος είναι όμως ο Χουλιάν Παλάσιος που έγινε ο εκλεκτός του Μίλαν Ράσταβατς για τη θέση του επιτελικού μέσου;

Γεννημένος στο Χενεράλ Πίκο της Αργεντινής, ο Παλάσιος ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τις ακαδημίες της Σαν Λορέντζο. Στην πρώτη ομάδα ανήκει από το 2018 και μετράει 40 συμμετοχές, με 1 γκολ και 2 ασίστ.

Κατά τη διάρκεια της θητείας του στον σύλλογο της Αργεντινής έχει φύγει δύο φορές για δανεικός, στην Μπάνφιλντ, με 30 εμφανίσεις και 1 γκολ και στην Γκοΐας, στην οποία αγωνιζόταν πέρυσι. Με την ομάδα της Βραζιλίας μέτρησε 49 συμμετοχές και είχε απολογισμό 3 γκολ και ισάριθμες ασίστ.

Ξέρει πολύ καλά να αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις πίσω από τον σέντερ φορ, ενώ, το… φόρτε του είναι στη δημιουργία. Αυτό, μάλιστα, επιβεβαιώνεται με τα περσινά του νούμερα. Το 2023 η Γκοΐας συμμετείχε στην πρώτη κατηγορία της Βραζιλίας. Ο Παλάσιος ήταν ο πρώτος μεταξύ των Αργεντινών του Brasileirão σε τελικές πάσες (28). Πέραν από το σχετικό στατιστικό, κορυφή έφτασε σε άλλες κατηγορίες. Ήταν ο πρώτος σε επιτυχημένες ντρίμπλες (34), αλλά και σε κερδισμένες μονομαχίες (87).

Διακρίνεται για τις κοφτές του ντρίμπλες και την ευκολία του να εισβάλλει σε όλες τις αντίπαλες άμυνες. Είναι δεξιοπόδαρος μεσοεπιθετικός, ενώ, με την ποιότητα του μπορεί να αγωνιστεί και ως εξτρέμ, πέραν της θέσης «10».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό