20.2 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

«Χορταστική» ισοπαλία ανάμεσα σε Πανσερραϊκό και ΟΦΗ

Ειδήσεις Ελλάδα

Αποτέλεσμα το οποίο σίγουρα δεν χάλασε κανέναν στις Σέρρες. Ο Πανσερραϊκός υποδέχθηκε τον ΟΦΗ για την 4η αγωνιστική των play out της super league, με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες 2-2. Ο Άλεκσιτς είχε βάλει μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους στο 22′, ωστόσο ο Μπάκιτς είχε απαντήσει άμεσα (27′).

Τα «λιοντάρια» είχαν πάρει εκ νέου το προβάδισμα με τον Μπετανκόρ στο 33′, ωστόσο ο Μπάκιτς με το δεύτερο προσωπικό του γκολ διαμόρφωσε το τελικό 2-2. Ο Πανσερραϊκός έφτασε τους 32 βαθμούς και ο ΟΦΗ τους 31, με τις δύο ομάδες να δείχνουν πως… καθαρίζουν με την υπόθεση παραμονή.

Το ματς: 

Από νωρίς το παιχνίδι είχε καλό ρυθμό και στο 6′ ο Πανσερραϊκός είχε την πρώτη του επίσκεψη στην αντίπαλη περιοχή, ωστόσο το σουτ του Άλεκσιτς δεν ήταν καλό. Ο Μπάκιτς είχε μία προσπάθεια στο 10′, ενώ ο ίδιος έκανε ένα σουτ «ρουκέτα» εκτός περιοχής στο 16′, ωστόσο ο Κατσίκας απέκρουσε εντυπωσιακά.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που χαμογέλασαν πρώτοι. Στο 22′ ο Άλεκσιτς υποδέχθηκε μία άψογη ασίστ από τον Τομάς, βρέθηκε μόνος του απέναντι στον Χριστογεώργο και έκανε το 1-0 για την ομάδα του. Η απάντηση του ΟΦΗ ωστόσο ήταν άμεση. Τρία λεπτά αργότερα οι Κρητικοί κέρδισαν πέναλτι. Ο Μπάκιτς σούταρε, ο Κατσίκας απέκρουσε, αλλά στην επαναφορά ο Μαυροβούνιος έκανε το 1-1 στο 27′.

Το ματς είχε πάρει… ροκ ρυθμό και ο Πανσερραϊκός είχε βρει ξανά τον δρόμο προς τα δίχτυα. Ο Ουάρντα εκτέλεσε το κόρνερ, ο Μπετανκόρ πήρε την κεφαλιά στο 33′ και τα «λιοντάρια» διπλασίασαν τα τέρματά τους.

Το δεύτερο μέρος:

Οι δύο ομάδες είχαν μπει επιθετικά και με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ωστόσο από το 55′ και μετά, λόγω δυνατών μαρκαρισμάτων, έγιναν αρκετές διακοπές και έπεσε ο ρυθμός. Αυτό βέβαια δεν εμπόδισε τον ΟΦΗ από το να ισοφαρίσει ξανά.

Ο Μοσκέρα έκανε ωραία ενέργεια από τα αριστερά, γύρισε την μπάλα στη μεγάλη περιοχή και ο Μπάκιτς με ένα υπέροχο τελείωμα με το δεξί, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα στο 75′. Δεύτερο γκολ από τον Μαυροβούνιο ο οποίος έμοιαζε… καυτός.

Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι τέλους και έτσι οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Πανσερραϊκός: Κατσίκας, Πεταυράκης, Μπέργκστρομ, Αυλωνίτης, Δεληγιαννίδης, Μορέιρα, Ουεντραόγκο, Ουάρντα, Τομάς, Άλεξιτς, Μπετανκόρ

OΦΗ: Χριστογεώργος, Μαρινάκης, Βούρος, Λουκάο, Τοράρινσον, Μπάκιτς, Γκαγέγος, Μπάκου, Τοράλ, Ριέρα, Ισέκα

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό