20.4 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Χειροπέδες σε 47χρονο για revenge porn

Ειδήσεις Ελλάδα

Χειροπέδες σε έναν 47χρονο πέρασαν οι αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη με την κατηγορία ότι ανέβαζε γυμνές φωτογραφίες 44χρονης στο ίντερνετ.

Ο 47χρονος, ο οποίος εντοπίστηκε σε ξενοδοχείο της πόλης, επιχείρησε να αυτοκτονήσει λίγο πριν συλληφθεί καταπίνοντας φυτοφάρμακα. Ο συλληφθείς μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος. 

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 47χρονος από τις 18 έως τις 21 Δεκεμβρίου ανήρτησε στο Facebook συνολικά 109 δημοσιεύσεις για την 44χρονη και συγκεκριμένα φωτογραφίες, από τις οποίες σε κάποιες εμφανιζόταν γυμνή, μαζί με υβριστικά μηνύματα για την ίδια.  

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για τα αδικήματα της εκδικητικής πορνογραφίας με ανάρτηση υλικού σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, παραβίασης προσωπικών δεδομένων και προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας. 

Ο 47χρονος πάντως ήταν γνωστός στις αρχές καθώς σε βάρος του εκκρεμούσαν συνολικά πέντε αποφάσεις με τις οποίες καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 5 ετών και 4 μηνών καθώς και σε χρηματική ποινή, 1.500 ευρώ, για απάτες. ίντερνετ 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό