20 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Χειροπέδες σε 39χρονο για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του κουνιάδου του

Ειδήσεις Ελλάδα

Να εντοπίσουν και να συλλάβουν 39χρονο ο οποίος νωρίτερα πυροβόλησε σε κατάσταση μέθης τον 37χρονο κουνιάδο του στην περιοχή του Λαγκαδά κατάφεραν άμεσα αστυνομικοί εποχούμενης περιπολίας του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας, στη Θεσσαλονίκη.

Ειδικότερα, βραδινές ώρες χθες, στην ευρύτερη περιοχή του Λαγκαδά, ο αλβανικής καταγωγής 39χρονος πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο τον 37χρονο χωρίς να τον τραυματίσει. Στην προσπάθεια διαφυγής του παθόντος, ο δράστης πυροβόλησε και κατά του Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, ιδιοκτησίας της συζύγου του 37χρονου.

Έπειτα από αναζητήσεις, ο 39χρονος εντοπίστηκε στον Λαγκαδά και στη θέα των αστυνομικών απομακρύνθηκε, πυροβολώντας για εκφοβισμό στον αέρα. Στη συνέχεια, εισήλθε σε προαύλιο χώρο ιερού ναού, όπου ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη, παρά τη σθεναρή αντίστασή του.

Κατασχέθηκε το όπλο, για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή τον Ιανουάριο από οικία στην ευρύτερη περιοχή του Λαγκαδά και το οποίο, όπως διαπιστώθηκε, έφερε στους δύο θαλάμους φυσίγγια έτοιμα προς χρήση, καθώς επίσης μία κυνηγετική ζώνη-εξάρτηση που φορούσε ο δράστης, γεμάτη με φυσίγγια διαφόρων ειδών.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης και με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας παραπέμφθηκε να απολογηθεί στην 6η τακτική ανακρίτρια.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό