31.2 C
Athens
Δευτέρα, 3 Ιουνίου, 2024

Χειροκρότησαν τον Αραούχο οι οπαδοί του Παναθηναϊκού!

Ειδήσεις Ελλάδα

Η συμπεριφορά και το ήθος του Σέρχιο Αραούχο δεν είναι κάτι άγνωστο για αυτούς που τον ξέρουν στην ΑΕΚ. Πλέον, οι αξίες του Αργεντινού επιθετικού αναγνωρίζονται σε όλα τα γήπεδα. Με αφορμή λοιπόν την κίνηση του να αφιερώσει το γκολ με τον Άρη στον Άλκη, γνώρισε το χειροκρότημα και στη Λεωφόρο. Συγκεκριμένα, όταν ο Αργεντίνος φορ της ΑΕΚ σηκώθηκε για προθέρμανση μετά το 3-0 των «πρασίνων», χειροκροτήθηκε από τον κόσμο στις κερκίδες και ανταπέδωσε.

Μάλιστα, το όλο… σκηνικό συνεχίστηκε και με το σφύριγμα της λήξης του πρώτου ημιχρόνου, αφού ο 30χρονος επιθετικός κατευθύνθηκε προς την εξέδρα και ως ένδειξη ευγνωμοσύνης, χάρισε το φανελάκι της προθέρμανσης σε ένα φίλο του «τριφυλλιού».Φυσικά όλα αυτά έρχονται όχι μόνο γιατί ο Αραούχο είναι ένας σπουδαίος παίκτης, αλλά επαναλαμβάνουμε, διότι πλέον όλοι έχουν αντιληφθεί πως μιλάμε για έναν άνθρωπο διαμάντι με ήθος και αξίες που ταιριάζουν στα ιδανικά της ΑΕΚ. 

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα – 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό