18.7 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Χατζηδάκης: Στο 90% η διασύνδεση POS

Ειδήσεις Ελλάδα

Εξαιρετικά ικανοποιημένος από την πορεία της διασύνδεσης POS – ταμειακών μηχανών εμφανίστηκε ο Κωστής Χατζηδάκης, γνωστοποιώντας στο Σώμα πως ήδη περί το 90% των επιχειρήσεων, έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα, είτε έχοντας ήδη συνδεθεί με POS, είτε έχοντας κλείσει ραντεβού με τεχνικό για τη σύνδεση μέχρι τα τέλη του μήνα.

«Έλεγαν ότι δε θα γίνει αυτή η μεταρρύθμιση. Σήμερα μπορώ να σας πω ότι το πρόγραμμα αυτο πέτυχε. Τα καταφέραμε, είναι πραγματικότητα η σύνδεση των POS με τις ταμειακές μηχανές», ανέφερε, μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής,ο υπουργός Εθνικός Οικονομίας και Οικονομικών, προειδοποιώντας πως όσοι δεν έχουν συνδεθεί, θα υποστούν τις συνέπειες του νόμου, καθώς δεν είναι δυνατόν να έχουν αθέμιτο πλεονέκτημα εις βάρος των συναδέλφων τους.

Απαντώντας στις αιτιάσεις της αντιπολίτευσης για την τραγωδία των Τεμπών, ο Κωστής Χατζηδάκης δήλωσε έκπληκτος για τη στάση του ΠΑΣΟΚ, μιλώντας για δυο μέτρα και δυο σταθμά, καθώς, όπως είπε, δεν είχε την ίδια στάση στο Μάτι.

«Δεν βάζουμε στο ζύγι τις τραγωδίες, το Μάτι και τα Τέμπη, εμείς θέλουμε Δικαιοσύνη», απάντησε ο Νίκος Ανδρουλάκης. Σημειωτέον, πως ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας απέρριψε την πρόταση Ανδρουλάκη αναφορικώς με την golden visa για επέκταση του ορίου των 800.000 ευρώ για την χορήγηση άδειας διαμονής διάρκειας πέντε ετών σε πολίτες τρίτων χωρών και στα μικρά νησιά, ενώ στον αντίποδα εμφανίστηκε ανοικτός να εξετάσει επιμέρους παρατηρήσεις του για τις προθεσμίες και την εκμίσθωση.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό