20.3 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Χατζηγιάννης για Μακρυπούλια: «Νιώθω ότι έχω ζήσει τον γάμο»

Ειδήσεις Ελλάδα

Αρχική > Astrology News > Χατζηγιάννης για Μακρυπούλια: «Νιώθω ότι έχω ζήσει τον γάμο»

Στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί και τον Νίκο Γεωργιάδη μίλησε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και δεν έλειψε η αναφορά στην πρώην σύντροφό του, Ζέτα Μακρυπούλια.

«Μπορεί να μην ακολούθησα τον παραδοσιακό δρόμο, αλλά επέλεξα να ζω μαζί με έναν άνθρωπο που αγαπώ και με αγαπάει. Νιώθω ότι έχω ζήσει ήδη τον γάμο και χαίρομαι για αυτό» ανέφερε.

«Ελπίζω να μη σας στενοχώρησα πολύ (με τον χωρισμό). Κάθε χωρισμός όσο ανώδυνος και αναίμακτος κι αν είναι, όσο κι αν ο κύκλος κλείνει χωρίς τριγμούς και διαμάχες, μετά από τόσα χρόνια δεν μπορεί να τελειώσει χωρίς πόνο. Ο πόνος είναι ένα στάδιο που πρέπει να διανύσεις. Θέλει μια τόλμη να πάρεις αυτή την απόφαση, να πεις ότι χρειάζεται μια ανανέωση, μια απόσταση ή ένα οριστικό τέλος. Ο πόνος σε ακολουθεί για ένα διάστημα.

Και πιστεύω ότι αυτό το συναίσθημα ήταν αμφίδρομο.Αυτός ο άνθρωπος υπήρξε πρωτίστως επιλογή μου και είναι μέρος της ζωής μου. Δεν διαγράφεις έτσι απλά τους ανθρώπους με τους οποίους έχεις μοιραστεί στιγμές και δεν σου έχουν κάνει κακό. Απλώς ο επαναπροσδιορισμός της διαδρομής είναι μερικές φορές η μόνη λύση για να κρατηθεί μια σχέση υγιής και σε βάθος χρόνου».

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ- Hello Magazine Cyprus

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό