16.2 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

«Χαρούμενος να παίξω ξανά με Ποντένσε»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ζέλσον Μαρτίνς έφτασε στο «Ελ. Βενιζέλος» και μετά τον Φραν Ναβάρο θα αποτελέσει το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Στις πρώτες του δηλώσεις κατά την άφιξή του, έκανε λόγο πως είναι χαρούμενος που θα αγωνιστεί ξανά μαζί με τον Ντανιέλ Ποντένσε, με τον οποίο γνωρίζονται από μικροί.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ζέλσον Μαρτίνς:

Για τη μεταγραφή του: «Είμαι ευτυχισμένος που έρχομαι εδώ, να βοηθήσω την ομάδα μου, να πετύχει τους στόχους της. Έχω φίλους εδώ».

Αν μίλησε με τον Ποντένσε: «Έχω μιλήσει με τον Ντάνιελ, τον ξέρω από μικρό, είμαι χαρούμενος που θα ξαναπαίξω μαζί του».

Για το τι μήνυμα θα στείλει: «Έχω έρθει για να δώσω τα πάντα, ώστε ο Ολυμπιακός να πετύχει στον στόχο του».

Οι λεπτομέρεις του deal του Ολυμπιακού για τον Ζέλσον Μαρτίνς

Ο Πορτογάλος αγωνίζεται στη θέση του εξτρέμ και ανήκει στη Μονακό. Ένας παίκτης ο οποίος το 2019, είχε γίνει κάτοικος Μονακό για 29 εκατ. ευρώ από την Ατλέτικο Μαδρίτης. Ένα απίστευτο ποσό, δείγμα του πόσες δυνατότητες έχει.

Ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, θα κάνει δικό του τον Μαρτίνς μέχρι το καλοκαίρι του 2026, με τη Μονακό να κρατάει ένα ποσοστό μεταπώλησης 10%. Φέτος δεν έχει πάρει χρόνο συμμετοχής, οπότε είναι δεδομένο ότι θα χρειαστεί ένα εύλογο χρονικό διάστημα να βρει τον καλό του εαυτό. Ωστόσο πρόκειται για έναν πολύ ποιοτικό παίκτη, σε μία θέση που ο Ολυμπιακός ήθελε να ενισχυθεί.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό