18.8 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Χαμός στο «Χ» με τον Νίκο Παππά στη συνέλευση της Νομικής

Ειδήσεις Ελλάδα

Η παρουσία του Νίκου Παππά στη συνέλευση των φοιτητών της Νομικής προκάλεσε ντόρο στα social media καθώς έκανε το γύρο του διαδικτύου η φωτογραφία του πρώην διεθνή μπασκετμπολίστα να κάθεται ανάμεσα στους φοιτητές.

Ο ίδιος, με ένα story στο Instagram, εξήγησε ότι παρευρέθηκε την Τρίτη (30/1) στη συνέλευση «έχοντας και το δικαίωμα ως φοιτητής Νομικής» καθώς αυτήν τη χρονιά έχει ξεκινήσει να παρακολουθεί μαθήματα στη σχολή του και θέλει να ασχοληθεί παραπάνω. «Εφόσον έχω το δικαίωμα, πήγα στη συνέλευση για να ψηφίσω» έγραψε.

Όσο για το κλίμα που επικρατούσε στη συνέλευση της Νομικής, ο Νίκος Παππάς ανέφερε πως «η αλήθεια είναι πως έχουμε ένα… χάσμα γενεών… Εγώ είμαι 33, 34. Ελγίνοι, ως πιτσιρικάδες, είναι κάπως πιο έντονοι, πιο συναισθηματικοί. Μου έκανε εντύπωση ότι έρχονται με όμορφες ιδέες. Ευτυχώς, πέρασε η κατάληψη για να γίνει ο αγώνας, που χρειάζεται».

Ο ίδιος, μετά από αντιδράσεις στα social media, έσπευσε να αναρτήσει επίσημο έγγραφο, ώστε να αποδείξει τη φοιτητική του ιδιότητα. Σύμφωνα με αυτό το έγγραφο, ο Νίκος Παππάς μπήκε στη Νομική το 2008 καθώς υπήρξε μέλος της εθνικής ομάδας των εφήβων που κατέκτησε τη δεύτερη θέση στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Μάλιστα, υπήρξαν χρήστες στο X (πρώην Twitter) που σχολίασαν με δεικτικό ύφος ότι ο πρώην διεθνής μπασκετμπολίστας είναι… αιώνιος φοιτητής.

Ο Νίκος Παππάς μπήκε στη Νομική το 2008, χωρίς εξετάσεις, λόγω της 2ης θέσης της Εθνικής Εφήβων στο Πανευρωπαϊκό.

Για τους δικούς του λόγους, το κρύβει εντέχνως με ένα κόκκινο πλαίσιο και ένα «αστειάκι».

Μετά από σχεδόν 16 έτη, βρίσκεται στο 30ο εξάμηνο φοίτησης και τάσσεται… pic.twitter.com/Gqi6kJ4usJ

— Georghy Zhukov (@GeorghyZhukov) February 1, 2024

Ο Παππάς θα είναι ο πρώτος που από το μειωμένο φοιτητικό εισιτήριο, θα πάει κατευθείαν στο μειωμένο εισιτήριο συνταξιούχων.

— Beburos (@Beburosangel) February 1, 2024

Μην τσακώνεστε, ούτε ο Παππας ούτε ο Κικίλιας έπρεπε να μπουν στην Ιατρική μόνο και μόνο γιατι μπιστανε καλα την μπάλα με τα σπυράκια.

— Αλ Μπάντι (@donald_duck555) February 1, 2024



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό