24 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Χαμός στην ΑΕΛ με Φραντζέσκο – Η αντίδραση Κούγια και η φήμη για τον διάδοχο

Ειδήσεις Ελλάδα

Στην έξοδο από την ΠΑΕ ΑΕΛ φέρεται να είναι ο Κώστας Φραντζέσκος – Η δήλωση Κούγια για την υπόθεση και η φημολογία για την επόμενη ημέρα

Έντονη είναι η φημολογία από το πρωί της Δευτέρας (13/9) που θέλει τον Κώστα Φραντζέσκο να αποχωρεί από την ΑΕΛ.

Η θεσσαλική ΠΑΕ αρχικά διέψευσε την πληροφορία πως ο Έλληνας τεχνικός απολύθηκε την επομένη της φιλικής ήττας από την Αναγέννηση Καρδίτσας, που φέρεται να πυροδότησε και τις εξελίξεις.

Ακολούθησε μάλιστα και προσωπική δήλωση του Αλέξη Κούγια, ο οποίος ανέφερε ότι για τα θέματα αυτά αποφασίζει ο Τάκης Παραφέστας, ενώ δεν έκρυψε τον προβληματισμό του για την εικόνα που παρουσίαζει η ΑΕΛ, λέγοντας πως είναι αντιστρόφως ανάλογη του ρόστερ που διαθέτει.

Σε κάθε περίπτωση κάτι τρέχει με τον Κώστα Φραντζέσκο. Αναμένονται κι άλλες εξελίξεις που θα ξεκαθαρίσουν εάν ο Έλληνας τεχνικός αποτελεί  παρελθόν από τον πάγκο των «βυσσίνι» και κυρίως ποιος θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία.

Στην Λάρισα πάντως ήδη κυκλοφορεί έντονα το όνομα του Μπάμπη Τεννέ, ανάμεσα σε ακόμη δύο περιπτώσεις που φέρονται να εξετάζονται για την επόμενη ημέρα.

Η δήλωση Κούγια για Φραντζέσκο

«Όπως έχω δηλώσει από το καλοκαίρι απόλυτο κουμάντο στο ποδοσφαιρικό τμήμα κάνει ο εμβληματικός αρχηγός της ΑΕΛ Τάκης Παραφέστας, εγώ ασχολούμαι μόνο με το λειτούργημα μου και το πώς θα καλύψω το παθητικό ενός προϋπολογισμού σε ένα ποσό 1.580.000€.

Θέλω να δηλώσω κατηγορηματικά ότι παρά τις έντονες διαμαρτυρίες των οπαδών της ΑΕΛ που από την εικόνα της ομάδας τις θεωρώ δικαιολογημένες, εγώ δεν πρόκειται να απολύσω κανέναν από τους προπονητές της ΑΕΛ.

Ο απόλυτος άρχοντας να το αποφασίσει και να το εισηγηθεί είναι μόνο ο Τάκης Παραφέστας.

Είναι αλήθεια ότι η εικόνα της ομάδας παρά τις 70 ημέρες προετοιμασίας, εκ των οποίων οι 20 στο Καρπενήσι, είναι αντιστρόφως ανάλογη της αξίας των ποδοσφαιριστών που είναι στο ροστερ».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό