16.7 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Χαμός στα social για ένα… τοστ

Ειδήσεις Ελλάδα

Τις τελευταίες ώρες έχει στηθεί ένα απίστευτο πάρτυ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με αφορμή με αφορμή τη συζήτηση που ξεκίνησε σχετικά με την ακρίβεια και τα υλικά που χρησιμοποιούνται σε ένα… τοστ.

Πιο συγκεκριμένα, οι δημοσιογράφοι Δημήτρης Οικονόμου και Άκης Παυλόπουλος συνδέθηκαν ζωντανά κατά τη διάρκεια της εκπομπής τους στον ΣΚΑΙ με τον δημοσιογράφο Γιώργο Τσελίκα και συζήτησαν το ζήτημα που απασχολεί κάθε νοικοκυριό το τελευταίο διάστημα και δεν είναι άλλο από τις πολύ υψηλές τιμές στα πιο βασικά υλικά που κάνουν ακόμη και το απλοϊκό τοστ να μοιάζει με πολυτελές έδεσμα.

Όταν δόθηκε ο λόγος στον Γιώργο Τσελίκα, ο δημοσιογράφος ανέφερε χαρακτηριστικά «Είχα πάει σούπερ μάρκετ πριν τρεις μέρες και άκουσα μια κυρία δίπλα να λέει τέσσερις φέτες ζαμπόν –για τοστ εννοώ- και τέσσερις φέτες τυρί».

Κατευθείαν ακούγονται τα εξής σχόλια από τον Δημήτρη Οικονόμου και τον Άκη Παυλόπουλο «Κάτσε ρε Γιώργο, τέσσερα τοστ θα φτιάξει, πρέπει να πάρει δέκα να τις πετάξει τις μισές;» λέει ο Δημήτρης Οικονόμου. 

«Τέσσερα τοστ, συγγνώμη, χορταίνει η οικογένεια όλη», συμπληρώνει ο Άκης Παυλόπουλος. 

«Παλιά αυτό έκαναν, βάλε 10-15 φέτες και τις πέταγαν τις μισές. Πάνε αυτά… πολυτέλεια», λέει στο τέλος ο Οικονόμου.

Όπως είναι λογικό, οι χρήστες των μέσων μαζικής ενημέρωσης και ιδίως στην πλατφόρμα Χ δεν άφησαν το στιγμιότυπο να πέσει κάτω και τα πληκτρολογιά τους πήραν φωτιά.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό