23.2 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Χαμός σε σεξ πάρτυ – Ημίγυμνοι στους δρόμους, βγήκαν μαχαίρια με ιερόδουλες

Ειδήσεις Ελλάδα

«Σκηνικό πολέμου» επικράτησε σε βραδιά οργίων στην Ταϊλάνδη. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Daily Mail, τουρίστες φέρονται να κάλεσαν πέντε τρανσέξουαλ συνοδούς στη βίλα τους για ένα μαζικό ξεφάντωμα μαζί με άλλες δύο γυναίκες στο νησί Πουκέτ, τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, Πέμπτη, 22 Φεβουαρίου. 

Αλλά στα μέσα του πάρτυ, μια διαφωνία για τις τιμές πυροδότησε χάος. Τα πλάνα δείχνουν γυμνές κοπέλες να τρέχουν στο δρόμο, καθώς οι δύο ομάδες εκσφενδόνιζαν η μία στην άλλη ποτήρια και γλάστρες. Στο εσωτερικό του σπιτιού, σπασμένα γυαλιά γέμισαν το πάτωμα και αίμα πετάχτηκε παντού, ανάμεσα σε άδεια μπουκάλια και τσιγάρα, αναφέρει το δημοσίευμα.

Ένας τρομοκρατημένος γείτονας που παρακολουθούσε από το μπαλκόνι του ακούγεται στο βίντεο να λέει: «Θεέ μου, σκοτώνονται μεταξύ τους εκεί μέσα». Άλλος μάρτυρας είπε: «Ήταν σαν τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο. Τα πάντα πετάγονταν τριγύρω. Ήθελα να πάρω ένα κράνος για την ασφάλειά μου».

Η αστυνομία που έφτασε στο σημείο περιέθαλψε έναν 23χρονο άνδρα από το Μπρίστολ για ένα τραύμα από μαχαίρι στο στομάχι του πριν του επιδεθούν οι επίδεσμοι και τον μεταφέρουν εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Οι αστυνομικοί δήλωσαν ότι και οι άλλοι άνδρες ήταν επίσης Βρετανοί.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας φαίνεται στο βίντεο να ρωτά τον τουρίστα αν είναι καλά. Εκείνος απαντά: «Όχι, όχι πραγματικά, πονάει το στομάχι μου, δεν έχω δύναμη, χρειάζομαι ράμματα».

Το χρονικό του καυγά

Ο πανικός λέγεται ότι ξέσπασε όταν μία από τις δυσαρεστημένες ιερόδουλες άρπαξε ένα πορτοφόλι που ανήκε σε έναν από τους Βρετανούς, επειδή ένιωθε ότι την είχαν αδικήσει με τα λεφτά.

Στη συμπλοκή που ακολούθησε, ο ανώνυμος άνδρας φέρεται να μαχαιρώθηκε με κουζινομάχαιρο όταν μία από τις ιερόδουλες άρπαξε αντικείμενα από τα συρτάρια.

Ο αστυνομικός διοικητής δήλωσε: «Λάβαμε μια αναφορά για ένα περιστατικό στην κατοικία Kata Ocean View Residence στις 4 π.μ. Όταν φτάσαμε μάθαμε ότι οι αλλοδαποί τουρίστες είχαν προσεγγίσει τρεις τρανσέξουαλ πόρνες για να έρθουν στη βίλα τους και συμφώνησαν να τους πληρώσουν 4.000 μπατ η καθεμία».

«Μετά από αυτό, υπήρξε διαφωνία και άρχισε ο καυγάς. Παίρνουμε επίσης κατάθεση από τον ιδιοκτήτη του ακινήτου που το νοίκιασε στους τουρίστες», πρόσθεσε.

Επιπλέον, μία ιερόδουλη υπέστη τραύματα στο κεφάλι και στο χέρι και μεταφέρθηκε και αυτή σε νοσοκομείο ενώ οι άλλες δύο υπέστησαν ελαφρά τραύματα και μεταφέρθηκαν στο αστυνομικό τμήμα για περαιτέρω ανάκριση.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό