28.2 C
Athens
Σάββατο, 15 Ιουνίου, 2024

Χαμός με το πορτρέτο της Κέιτ Μίντλετον στο Tatler

Ειδήσεις Ελλάδα

Αρνητικές αντιδράσεις και αποδοκιμασία από χρήστες των social media έχει προκαλέσει το τελευταίο εξώφυλλο του Tatler με ένα πορτρέτο της Κέιτ Μίντλετον. Πρόκειται για μία δημιουργία της Hannah Uzor, με καταγωγή από τη Βρετανία και τη Ζάμπια, για να τιμήσει τη «δύναμη και την αξιοπρέπεια» της Κέιτ.

Ωστόσο, οι χρήστες του διαδικτύου όχι μόνο δεν εντυπωσιάστηκαν από το πορτρέτο, αλλά το χαρακτήρισαν «απαίσιο» και είπαν ότι «δεν έχει καμία σχέση με την Κέιτ».

Όπως βλέπουμε στη Dailymail, ένας έγραψε στο X: «Δεν μπορεί να μιλάτε σοβαρά. Δεν της μοιάζει καθόλου». Ένας άλλος ανέφερε: «Μοιάζει σαν να το ζωγράφισε ένα παιδί», ενώ ένας τρίτος προέτρεψε τη δημιουργό να κοιτάξει τα μάτια της: «Πρέπει να κλείσει επειγόντως ένα ραντεβού με τον οφθαλμίατρο γιατί ποια είναι στη θέση της Πριγκίπισσας της Ουαλίας;»

Η Κέιτ δεν πόζαρε για το πορτρέτο. Αντ’ αυτού, η Uzor χρησιμοποίησε διαφορετικές φωτογραφίες για να φτιάξει το δικό της μοναδικό πίνακα, ο οποίος χαρακτηρίστηκε από το περιοδικό «ένα πορτρέτο δύναμης και αξιοπρέπειας».

«Ποιος καλύτερος τρόπος για να δείξουμε την υποστήριξή μας από το να επιλέξουμε ως θέμα την πολυαγαπημένη και σεβαστή μας Πριγκίπισσα της Ουαλίας – και ποιος είναι καλύτερος να τη ζωγραφίσει από τη μητέρα τριών παιδιών, τη καλλιτέχνιδα Hannah Uzor;», ήταν μερικές από τις δηλώσεις του Tatler, σχετικά με το νέο εξώφυλλο.

Στο πρώτο επίσημο δείπνο της βασιλείας του Καρόλου στο παλάτι του Μπάκιγχαμ το Νοέμβριο του 2022, από το οποίο είναι εμπνευσμένο και το πορτρέτο, η Κέιτ Μίντλετον έκλεψε την παράσταση με ένα λευκό φόρεμα διακοσμημένο με πολύτιμους λίθους από την αγαπημένη της Jenny Packham.

Φορώντας μια εντυπωσιακή κάπα, το φόρεμα συνδυάστηκε με την τιάρα Lover’s Knot της βασίλισσας Μαίρη και τα σκουλαρίκια με διαμάντια και μαργαριτάρια της αείμνηστης πεθεράς της, πριγκίπισσας Νταϊάνα, τα οποία αποτυπώνονται λεπτομερώς στον πίνακα της Uzor.

Ένα άτομο δήλωσε στο X: «Δεν μοιάζει καθόλου με την Κάθριν. Αν δεν φορούσε το συγκεκριμένο το φόρεμα, δεν θα είχα ιδέα για το ποια είναι αυτή». Ένα άλλο άτομο έγραψε: «Πρόκειται για αστείο; Αυτή δεν είναι ποτέ η πριγκίπισσα, είναι μια άλλη γυναίκα με το φόρεμά της. Φαίνεται επίσης ότι έχει πολύ πιο κοντά μαλλιά. Αυτή η φωτογραφία εξωφύλλου δεν θα έπρεπε να δημοσιευτεί έτσι. Αποτελεί προσβολή για την πριγκίπισσα Αικατερίνη!»

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό