33.2 C
Athens
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

Χαμός από τους φίλους των πρασίνων στην Alexander Platz πριν τον τελικό

Ειδήσεις Ελλάδα

FINAL FOUR 2024

SPORT24.GR
26.05.2024 | 16:49

EUROKINISSI

Χαμός από τους φίλους του Παναθηναϊκός AKTOR στην Alexander Platz πριν τον μεγάλο τελικό της EuroLeague απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης (21:00, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24).

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού AKTOR συγκεντρώθηκαν στην Alexander Platz λίγες ώρες πριν τον μεγάλο τελικό της EuroLeague στο Βερολίνο με αντίπαλο τη Ρεάλ Μαδρίτης (21:00, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24).

Οι φίλοι των πρασίνων που ταξίδεψαν μέχρι τη Γερμανία συγκεντρώθηκαν στν Alexander Platz και δημιούργησαν ατμόσφαιρα πριν αναχωρήσουν για την Uber Arena, η οποία φιλοξενεί το Final Four.

Άπαντες στο στρατόπεδο του τριφυλλιού κινούνται στους ρυθμούς αυτού του μεγάλου παιχνιδιού και η ανυπομονησία για το τζάμπολ είναι μεγάλη, κάτι το οποίο είναι έκδηλο στα πρόσωπα των φίλων της ομάδας.

Το παιχνίδι ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και τον Παναθηναϊκό AKTOR ξεκινάει στις 21:00 και πρόκειται για ένα ζευγάρι που δεν έχει τεθεί ξανά αντιμέτωπο σε τελικό της διρογάνωσης.

Δείτε εδώ VIDEO με τους φίλους των πρασίνων:

Και φωτογραφίες από την κεντρική πλατεία:

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού στην Alexanderplatz πριν τον τελικό
SPORT24

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού στην Alexanderplatz πριν τον τελικό
SPORT24

Ο δρόμος για το Βερολίνο είχε πάθος, όνειρα και μοναδικές συγκινήσεις για τον Παναθηναϊκό AKTOR. Και τώρα είναι ανοικτός και γράφει το όνομά του. Καλή επιτυχία στο Final-4! Πάμε στοίχημα. Μέγας χορηγός ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ AKTOR.

18+ 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό