17.4 C
Athens
Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

«Χαμός» – Αναμένονται πάνω από 10.000 φίλοι στο Παναθηναϊκός AKTOR

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Παναθηναϊκός AKTOR ετοιμάζεται για την αναμέτρηση της 13ης αγωνιστικής της Basket League κόντρα στο Περιστέρι (07/01, 17:00) και οι οπαδοί των «πρασίνων» υπολογίζεται πως θα ξεπεράσουν τους 10.000 στο ΟΑΚΑ!

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν προέρχεται από την κομβικής σημασίας νίκη στην Ισπανία επί της Βαλένθια (05/01, 82-81), ενώ επακολουθεί δεύτερη διαδοχική «διαβολοβδομάδα». Έτσι, ο κόσμος θέλει να δείξει την έμπρακτη στήριξή του ακόμη και στον αγώνα πρωταθλήματος, αφού έχουν ήδη πουληθεί 5.000 εισιτήρια!

Αυτό το νούμερο εκτιμάται πως θα ξεπεράσει τις 10.000, καθώς δεν υπολογίζονται και όσοι έχουν διαρκείας. Συνεπώς, στο ΟΑΚΑ αναμένεται μία «πράσινη λαοθάλασσα» για τον αγώνα με το Περιστέρι.

Επισημαίνεται πως ο Παναθηναϊκός AKTOR είχε προαναγγείλει προτεραιότητα και έκπτωση στα εισιτήρια του παιχνιδιού απέναντι στον Ολυμπιακού για όσους πάνε και στο ματς κόντρα στο Περιστέρι.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, μετά από αυτό το παιχνίδι το «τριφύλλι» έχει δύο εντός έδρας αναμετρήσεις για την Euroleague στη 2η σερί «διαβολοδβομάδα». Ο απολογισμός της προηγούμενης βρήκε τον Παναθηναϊκό AKTOR με μία νίκη και μία ήττα, ενώ τώρα αντιμετωπίζει την Αναντολού Εφές (09/01) αρχικά και εν συνεχεία την Μονακό (11/01) στο ΟΑΚΑ.

Η τουρκική ομάδα προέρχεται από την εντυπωσιακή ματσάρα των… 4 παρατάσεων απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης, τη στιγμή που ο γαλλικός σύλλογος είναι μόλις μία νίκη μακριά από τον Παναθηναϊκό AKTOR στη βαθμολογία (μετράει 10 έναντι 11).

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό