17.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Χαμός ανάμεσα σε οπαδούς της Παρτιζάν και του Ερ. Αστέρα με καδρόνια και τσεκούρια

Ειδήσεις Ελλάδα

Σκηνές που σίγουρα δεν πρέπει να γίνονται πουθενά στον κόσμο και δεν έχουν καμία θέση στον αθλητισμό είδαμε μετά το παιχνίδι της Παρτιζάν με τη Ζάλγκιρις. Οι Σέρβοι φιλοξένησαν την ομάδα από το Κάουνας στα πλαίσια της 23ης αγωνιστικής της Euroleague, εμ τους γηπεδούχους να παίρνουν μία πολύ σημαντική νίκη με 81-72.

Δυστυχώς όμως ότι ακολούθησε μετά το παιχνίδι, ήταν αυτό που τράβηξε τα βλέμματα με σκηνικά στο Βελιγράδι που θα έπρεπε να μην γίνονται. Σύμφωνα με τα σερβικά ΜΜΕ, με τη λήξη του αγώνα, υπήρχαν οργανωμένοι οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα που είχαν κανονίσει να επιτεθούν στους αντίστοιχους της Παρτιζάν, όταν θα απομακρυνόντουσαν από τη «Σταρκ Αρένα».

Τα σκηνικά που ακολούθησαν ήταν κάτι παραπάνω από τραγικά, μιας και κόσμος έτρεχε στη μέση του αυτοκινητόδρομου, προκειμένου να σωθεί, μιας και υπήρχαν οπαδοί των «ερυθρόλευκων» με τσεκούρια και καδρόνια. Στο βίντεο που έχει κυκλοφορήσει με βάση τις σερβικές αρχές, οι φίλαθλοι του Ερυθρού Αστέρα είναι αυτοί που κάνουν την επίθεση, με τον κόσμο της Παρτιζάν να μην αντιδρά.

Μάλιστα, Η Παρτίζαν εξέδωσε ανακοίνωση, λέγοντας ότι έχει καταθέσει μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου, μιας και οι οπαδοί της δεν φαίνονται να απαντάνε στη βία που δέχθηκαν μετά το παιχνίδι της ομάδας τους με τη Ζαλγκίρις.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό