18.7 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Χαμογελαστός ο Κριστιάνο Ρονάλντο, αγκαλιά με τη Χεορχίνα: «Αδελφή ψυχή μου»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο απέδειξε για έναν ακόμη χρόνο ότι παραμένει ένας κορυφαίος ποδοσφαιριστής που μπορεί να κάνει τη διαφορά όπου και αν βρίσκεται. Ο Πορτογάλος θρύλος, κατάφερε να βγει πρώτος σκόρερ του κόσμου για το 2023, μιας και ολοκλήρωσε τη χρονιά έχοντας 54 γκολ, αφήνοντας πίσω του παίκτες όπως ο Χάρι Κέιν, ο Έρλινγκ Χάαλαντ και ο Κιλιάν Εμπαπέ.

Το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας έχει σταματήσει με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου. Η ομάδα του Κριστιάνο, βρίσκεται στη δεύτερη θέση με 46 βαθμούς, με την Αλ Χιλάλ του Νεϊμάρ να είναι πρώτη με 53. Ο Ρονάλντο προφανώς δεν σταματάει ποτέ τις προπονήσεις, αλλά τώρα έχει τον ελεύθερο χρόνο να κοιτάξει λίγο περισσότερο την προσωπική του ζωή.

Αυτό μπορούμε να το καταλάβουμε και από το πιο πρόσφατο ποστάρισμα του ίδιου στα social media. Ο Πορτογάλος είναι αγκαλιά με την εντυπωσιακή σύζυγό του, Χεορχίνα Ροντρίγκες. Οι δυο τους έχουν βάλει μαγιό και απολαμβάνουν τη μέρα τους στην παραλία. Ο Κριστιάνο έδειξε την αγάπη του προς τη Χεορχίνα και έγραψε λεζάντα: «Αδελφή ψυχή».

Δείτε την ανάρτηση του Ρονάλντο:

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, η Αλ Νασρ θα παίξει ξανά την 1η Φεβρουαρίου, όπου θα έρθει αντιμέτωπη σε φιλικό αγώνα με την Ίντερ Μαϊάμι του Λιονέλ Μέσι.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό