24 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Χαμάς: Αναμέναμε ισχυρότερη επέμβαση από τη Χεζμπολάχ

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Γκάζι Χαμάντ, μέλος του πολιτικού γραφείου λήψης αποφάσεων της Χαμάς, είπε σε συνέντευξή του ότι «χρειαζόμαστε περισσότερα»

Ανώτερος αξιωματούχος της Χαμάς δήλωσε την Πέμπτη στο Associated Press ότι η παλαιστινιακή ισλαμιστική ομάδα “ανέμενε ισχυρότερη επέμβαση” από τη Χεζμπολάχ στον πόλεμό της με το Ισραήλ, σε μια σπάνια δημόσια έκκληση προς τους συμμάχους της στην περιοχή.

Ο Γκάζι Χαμάντ, μέλος του πολιτικού γραφείου λήψης αποφάσεων της Χαμάς, είπε σε συνέντευξή του ότι «χρειαζόμαστε περισσότερα» από τους συμμάχους, συμπεριλαμβανομένης της υποστηριζόμενης από το Ιράν Χεζμπολάχ στον Λίβανο, υπό το φως των ισραηλινών βομβαρδισμών που οι Παλαιστίνιοι υγειονομικοί αξιωματούχοι λένε ότι έχει σκοτώσει περισσότερους πάνω από 7.000 άτομα, κυρίως αμάχους, στην πολιορκημένη Λωρίδα της Γάζας.

Ο ανελέητος ισραηλινός βομβαρδισμός της Γάζας ήρθε ως απάντηση στη βάναυση αιφνιδιαστική επίθεση της Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου που σκότωσε περισσότερους από 1.400 ανθρώπους στο Ισραήλ, πολλοί από τους οποίους ήταν άμαχοι. Περισσότεροι από 200 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στη Γάζα ως όμηροι.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό