19 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Χαιρέτησε τα πλήθη σε νέα του εμφάνιση

Ειδήσεις Ελλάδα

Τα πλήθη εθεάθη να χαιρετάει σήμερα (16/04) ο βασιλιάς Κάρολος, καθώς επέστρεφε στη βασιλική κατοικία του Clarence House, μετά το σύντομο ταξίδι του στη Σκωτία με τη βασίλισσα Καμίλα, όπου γιόρτασαν την 19η επέτειο του γάμου τους.

Ο Βρετανός μονάρχης, ο οποίος διαγνώστηκε με καρκίνο νωρίτερα φέτος, εμφανίστηκε σε πολύ καλή διάθεση, μέσα στη λιμουζίνα του, μία Bentley, καθώς επέστρεφε στη βασιλική κατοικία στο Λονδίνο, μαζί με την σύζυγό του Καμίλα.

Πλήθος κόσμου ήταν συγκεντρωμένο έξω από το Clarence House, με πολλούς να εμφανίζονται ενθουσιασμένοι που ήταν τόσο τυχεροί και τον είδαν από κοντά.

Κάρολος και Καμίλα επέστρεψαν στο σπίτι τους μετά από τη σύντομη διαμονή τους στο κτήμα Μπαλμόραλ στη Σκωτία, όπου βρέθηκαν για να γιορτάσουν τα 19 χρόνια έγγαμου βίου.

Ο Κάρολος σε ρόλο «ειρηνοποιού»

Εν μέσω ιδιαίτερα δύσκολων στιγμών για τον ίδιο και την οικογένειά του, αφού και η πριγκίπισσα Κέιτ δίνει τη δική της μάχη με τον καρκίνο, ο Κάρολος προσπαθεί να παίξει συμφιλιωτικό ρόλο ανάμεσα στον Ουίλιαμ και τον Χάρι. Στο πλαίσιο αυτό, φέρεται να έχει προσκαλέσει τον Χάρι μαζί με τη σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ, να περάσουν τις καλοκαιρινές διακοπές τους στο Μπαλμόραλ.

Ήδη, ο Χάρι έχει προγραμματίσει την επιστροφή του στο Λονδίνο στις 8 Μαΐου με σκοπό να παρευρεθεί στους επίσημους εορτασμούς των Invictus Games των οποίων είναι πρόεδρος, σε μια επετειακή λειτουργία στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Παύλου.

«Είναι πολύ πιθανό ο Χάρι και ο Ουίλιαμ να δουν ο ένας τον άλλον τον επόμενο μήνα και όλα είναι πιθανά. Ο Βασιλιάς θα θέλει τα αδέρφια να τακτοποιήσουν τα πράγματα, οπότε είναι περισσότερο από πιθανό να παίξει τον ειρηνοποιό», δήλωσε στο Sky News ο Γκραντ Χάρολντ, πρώην μπάτλερ της βασιλικής οικογένειας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό