23.2 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Μεγάλη κόντρα έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Παναγή και τον Τζώρτζη

Ειδήσεις Ελλάδα

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Ο Σάββας απολαμβάνει την προεδρική καρέκλα χωρίς να ξέρει πως ο παπάς έχει πάρει χαμπάρι την κομπίνα του με τη δεύτερη κάλπη, ενώ ο Ηλίας κάνει όνειρα για τον γάμο του με τη Φιλιώ, χωρίς να έχει πάρει χαμπάρι πως εκείνη έχει τις… αμφιβολίες της

Την ίδια ώρα, ο Σίμος έχει μια πολύ «προχώ» ιδέα, για να βγάλουν τα αγόρια μας λεφτά για το χωριό, κάνοντας χορευτικό σέξι κι όποιος αντέξει, μόνο που ο Κανέλλος και ο Παναγής είναι το λιγότερο απρόθυμοι. Θα τα καταφέρουν να φέρουν εις πέρας το σχέδιό τους χωρίς να το μάθει κανείς στο χωριό; Ο Σάββας αποφασίζει να ψάξει να βρει αν είναι γιος του Βαγγέλα, όπως υποψιάζεται.

Μεγάλη κόντρα έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Παναγή και τον Τζώρτζη, καθώς ο γκουρού του χωριού φαίνεται να ασκεί μεγάλη επιρροή στη μάνα του δασονόμου. Την ίδια ώρα, η Αλίκη παίρνει με το μέρος της τον Σίμο, εκβιάζοντάς τον πως θα αποκαλύψει στην Τούλα ότι φλερτάρει με μια… Γιώτα.

Ο Σάββας απολαμβάνει την προεδρική καρέκλα χωρίς να ξέρει πως ο παπάς έχει πάρει χαμπάρι την κομπίνα του με τη δεύτερη κάλπη, ενώ ο Ηλίας κάνει όνειρα για τον γάμο του με τη Φιλιώ, χωρίς να έχει πάρει χαμπάρι πως εκείνη έχει τις… αμφιβολίες της.

Η Κατερίνα αποφασίζει να φέρει κοντά τον Τζώρτζη με τη Χρύσα, μόνο που το σχέδιό της δεν έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ο παπάς συγχίζει τη Μάρμω και καθώς της μετρά την πίεση ανακαλύπτει ένα σημάδι στο χέρι της, που του θυμίζει τη… μάνα του!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό