16.6 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Χάρις Αλεξίου και ΛΕΞ συνεργάζονται για το άλμπουμ «Reworks»

Ειδήσεις Ελλάδα

Αρχική > Astrology News > Χάρις Αλεξίου και ΛΕΞ συνεργάζονται για το άλμπουμ «Reworks»

Μια συνεργασία – έκπληξη με τον δημοφιλή ράπερ Λεξ συμπεριλαμβάνεται στο νέο δισκογραφικό πρότζεκτ της Χάρις Αλεξίου με τίτλο «Reworks» που κυκλοφόρησε σήμερα στο Spotify και το YouTube Premium. Οι δυο καλλιτέχνες ραπάρουν μαζί στο ανέκδοτο κομμάτι «Φύγε» οι στίχοι του οποίου λένε: «Φύγε, απ’ τον παλιό εαυτό σου φύγε, αυτός είναι ο εχθρός σου, φύγε. φύγε μακριά…» .

Στο άλμπουμ υπάρχει κι ένα δεύτερο ανέκδοτο τραγούδι, το το «Άσπρο φεγγάρι», μία μπαλάντα με την συγκινητική ερμηνεία της Χάρις Αλεξίου.

Τα υπόλοιπα κομμάτια είναι γνωστές επιτυχίες της ερμηνεύτριας, όπως τα «Τανγκό της Νεφέλης», «Μια πίστα από φώσφορο», «Μία είναι η ουσία» οι οποίες έχουν αποκτήσει φρέσκια πνοή μέσα από κανούργιες προσεγγίσεις – προτάσεις μιας ομάδας παραγωγών της νέας μουσικής γενιάς, τον Ερμή Γεραγίδη (Ermis) και τον Ισίδωρο Κιλούδη (Issy Beats).

Σε αυτά συναντάμε τρεις ακόμη συμμετοχές, του Χρήστου Μάστορα στο «Εσύ με ξέρεις πιο πολύ» και της Kid Moxie στην «Πανσέληνο» και των O.P.A στο «Μεσ’ τα δυο της μάτια»

Εκτός από τον ΛΕΞ, με τη Χάρις Αλεξίου τραγουδάει και ο Χρήστος Μάστορας με τον οποίο λένε μαζί το «Εσύ με ξέρεις πιο πολύ », αλλά και οι O.P.A. για το «Μες στα δυο της μάτια».

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ- OK.MAG.GR

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό