14.8 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Χάντμπολ γυναικών: Πρόκληση για την ΑΕΚ ο ημιτελικός με Νέα Ιωνία

Ειδήσεις Ελλάδα

kalou21 – 31/01 – 09:46

Προσοχή ρεμαλια. Από εμάς μέχρι τη διοίκηση. Όταν οι στραβες έρθουν (ποδόσφαιρο είναι), είτε φέτος είτε του χρόνου, μην ξεχάσετε που ήμασταν με τον κάθε τυχάρπαστο και τι βλέπουμε από αυτόν τον άνθρωπο σε μόλις 6 μήνες. Το ποδόσφαιρο που παίζει, το πλάνο του, τη νοοτροπία νικητή, την εξέλιξη αρκετών παικτών που μόλις πέρσι ήταν σε ένα σύνολο-ναυαγιο (Γκαρσία, Ρότα, Σιμανσκι, Αραούχο στο νέο του ρόλο-Μοχαμαντι που μέχρι τον τραυματισμό του είχε 4-5 παιχνίδια που ήταν απολαυστικός και τον είχε πάγκο μέχρι να αφομοιώσει το σύστημα του, κάτι που δείχνει τη δουλειά που γίνεται και το ποσό δίκαιος προπονητής ειναι).
Μην τα ξεχάσετε! Τις μεγάλες ομάδες τις φτιάχνουν οι παίκτες, οι προπονητές αλλά και η ΣΤΗΡΙΞΗ που υπάρχει στο πλάνο. Από όλο τον οργανισμό. Μη σταματήσετε να στηρίζετε την ομάδα. Ο,τι και να γίνει φέτος. Και ΤΙΠΟΤΑ να μην κατακτήσουμε. Έχουν μπει οι βάσεις. Στήριξη. Μη γυρίζουμε από Καρντοσο σε Γιαννικη και από Μιλόγεβιτς σε Κετσπάγια.
Το άξιζες Ματίας. Έφερες ξανά τον κόσμο στο γήπεδο. Έφερες την αγάπη και την ελπίδα πίσω. Πέρσι τον Μάιο δε θέλαμε να βλέπουμε καν αυτήν την ομάδα, και τώρα δε θέλουμε να τελειώσουν τα παιχνίδια!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό