18.8 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Χάνουν για 4-6 εβδομάδες τον Μονκ

Ειδήσεις Ελλάδα

NBA

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΜΑΚΡΗΣ
31.03.2024 | 09:44

Ο Μαλίκ Μονκ
Ⓒ 2024 KYLE PHILLIPS/ ASSOCIATED PRESS

Ο Μαλίκ Μονκ θα μείνει εκτός δράσης για 4-6 εβδομάδες σε ένα ισχυρό πλήγμα για τους Κινγκς, κάτι που σημαίνει ότι ο μόνος τρόπος να τον δουν ξανά να αγωνίζεται είναι να φτάσουν μακριά στα playoffs.

Ο Μαλίκ Μονκ απέφυγε έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό, ωστόσο είναι πιθανό να μην αγωνιστεί ξανά την φετινή σεζόν. Όπως έγινε γνωστό, ο ταλαντούχος γκαρντ τραυματίστηκε στον έσω πλάγιο σύνδεσμό στο δεξί του γόνατο και θα μείνει εκτός δράσης για 4-6 εβδομάδες.

Ο απόφοιτος του κολεγίου του Κεντάκι τραυματίστηκε στον αγώνα με τους Μάβερικς όταν έπεσε πάνω στο πόδι του ο Λούκα Ντόντσιτς, με τους Κινγκς να φοβούνται ότι είχε χτυπήσει σοβαρά. Η διάγνωση έφερε σίγουρα ανακούφιση, ωστόσο ενδέχεται να έχει βάλει τέλος και στην σεζόν για τον Μονκ.

Ο λόγος είναι ότι το χρονοδιάγραμμα επιστροφής που δόθηκε στον έκτο παίκτη των Κινγκς σημαίνει ότι θα είναι έτοιμος να επιστρέψει κατά την διάρκεια των playoffs. Προς το παρόν όμως οι Κινγκς βρίσκονται στην 8η θέση της Δύσης, άρα εντός play-in, κάτι που σημαίνει ότι είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην αγωνιστούν καν στα playoffs.

Υπενθυμίζεται ότι το Σακραμέντο έχει χάσει μέχρι το τέλος της σεζόν και τον – βασικό του σούτινγκ γκαρντ – Κέβιν Χέρτερ, λόγω επέμβασης στον δεξιό ώμο, κάτι που έχει κάνει ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα.

Την φετινή σεζόν ο Μονκ είχε 15.4 πόντους, 2.9 ριμπάουντ και 5.1 ασίστ μέσο όρο με 35% στα τρίποντα σε 26 λεπτά συμμετοχής (72 ματς, όλα ερχόμενος από τον πάγκο), όντας κατά πολλούς το φαβορί για το βραβείο του κορυφαίου έκτου παίκτη της χρονιάς.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό