20.9 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Χάνει και το EURO ο Τιμπό Κουρτουά

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Ρεάλ Μαδρίτης εξακολουθεί να είναι μέσα σε όλους της τους στόχους, ωστόσο έχει ταλαιπωρηθεί και με το παραπάνω από τραυματισμούς. Ένας από αυτούς είναι ο Τιμπό Κουρτουά, ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστού και θα χάσει όλη τη σεζόν με τη «βασίλισσα».

Ο Βέλγος τερματοφύλακας, δήλωσε ότι δεν θα είναι έτοιμος ούτε για το EURO και σίγουρα θα είναι μία πολύ μεγάλη απώλεια για την εθνική του ομάδα.

Διαβάστε όσα είπε:

«Λόγω του τραυματισμού, έτσι κι αλλιώς δεν θα υπάρχει Euro για μένα. Πρέπει να φτάσω στο 100% και καλύτερα είναι να μη βάζει στόχο πότε να είμαι έτοιμος. Αν είμαι τυχερός, μπορώ να παίξω άλλον έναν αγώνα τον Μάιο. Αλλά και πάλι ποτέ δεν θα μπορούσα να είμαι 100% έτοιμος για ένα μεγάλο τουρνουά

Η αποκατάσταση πηγαίνει πολύ καλά. Όλα πάνε σύμφωνα με το σχέδιο, ακόμη και λίγο καλύτερα από το αναμενόμενο στην πραγματικότητα. Κανονικά θα μπορούσα να ξεκινήσω το περπάτημα μόνο σε 4 μήνες, αλλά το δουλεύω ήδη. Δεν είχα κανένα πρόβλημα από την επέμβαση. Τώρα είναι σημαντικό να είμαι υπομονετικός. Έχω λάβει πολλά μηνύματα από άλλους παίκτες που είχαν τον ίδιο τραυματισμό και όλοι λένε ότι χρειάζεται 9 με 10 μήνες για να είσαι και πάλι στα καλύτερά σου».

🚨 BREAKING: Thibaut Courtois announces he will NOT play in the EURO.

“Due to the injury, there will be no Euro for me anyway. I have to recover the full one hundred percent first & then you better not stick a date on it. If I’m lucky, I can play another match in May. But then… pic.twitter.com/o25iIGptrK

— Madrid Xtra (@MadridXtra) December 19, 2023



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό