23.7 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Χάνει και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ο Αντελίνο Βιεϊρίνια

Ειδήσεις Ελλάδα

Τα βλέμματα την 20η αγωνιστική της Super League πέφτουν στη Θεσσαλονίκη και το πολύ μεγάλο ματς ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό. Μία αναμέτρηση που είναι και ντέρμπι κορυφής, μιας και οι δύο ομάδες, έχουν από 44 βαθμούς. Οι Θεσσαλονικείς βρίσκονται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και θέλουν να συνεχίσουν σε αυτό το τέμπο, πόσο μάλλον τώρα που έχουν ένα παιχνίδι στην έδρα τους.

Ο «δικέφαλος του βορρά» αναμένεται για ένα ακόμη παιχνίδι να αγωνιστεί χωρίς τον αρχηγό του. Ο λόγος για τον Αντελίνο Βιεϊρίνια, ο οποίος δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και συνεχίζει τα ατομικά προγράμματα γυμναστικής. Είναι η τρίτη βδομάδα που παραμένει εκτός αγωνιστικής δράσης ο Πορτογάλος.

Δείτε την ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Η αντίστροφη μέτρηση για το ντέρμπι πλησιάζει στο τέλος της. Το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου με απόλυτη συγκέντρωση δουλεύει για τον μοναδικό του στόχο, που δεν είναι άλλος από τους τρεις βαθμούς.

Το πρόγραμμα της Πέμπτης (25.01) ξεκίνησε με δουλειά στο passing game. Ακολούθησαν παιχνίδια κατοχής και κυκλοφορίας της μπάλας, ενώ στο τελευταίο κομμάτι έγινε δουλειά στην επιθετική τακτική μέσα από διάφορες ασκήσεις. Ο Αντρέ Βιεϊρίνια ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο. Την Παρασκευή (26.01) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στο γήπεδο της Τούμπας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό