17.8 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Χάκερ προσπάθησε να την βάλει… στον isyriza

Ειδήσεις Ελλάδα

Διευκρινίσεις έδωσε ο Λευτέρης Κρέτσος σχετικά με την εγγραφή της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου στον isyriza, λίγο μετά την καταγγελία της ευρωβουλευτού της ΝΔ ότι έγινε εν αγνοία της μέλος της διαδικτυακής πλατφόρμας του ΣΥΡΙΖΑ.

Με ανάρτησή του ο πρώην υφυπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, που έχει υπάρξει και υπεύθυνος του isyriza, σημειώνει: «Η κ. Άννα Ασημακοπούλου δεν ειναι μέλος στον iSyriza. Κάποιος χρησιμοποίησε το email της για να εγγραφεί, χωρίς όμως να τα καταφέρει».

Η κ. @AnnaAsimakopoul δεν ειναι μέλος στον iSyriza. Κάποιος χρησιμοποίησε το email της για να εγγραφεί, χωρίς όμως να τα καταφέρει. Μπορεί όμως να αναζητήσει θεσμικά την ip address για να μάθουμε και εμείς ποιος κρύβεται πίσω από την ιστορία. Θα είμαστε στο πλευρό της. https://t.co/32tpAadtec

— LefterisKretsos (@LeftKretsos) March 15, 2024

«Μπορεί όμως να αναζητήσει θεσμικά την ip address για να μάθουμε και εμείς ποιος κρύβεται πίσω από την ιστορία. Θα είμαστε στο πλευρό της», προσθέτει ο Λευτέρης Κρέτσος.

Η ανάρτηση της Άννας – Μισέλ Ασημακοπούλου

Νωρίτερα και μετά το σάλο που προκλήθηκε από την υπόθεση της διαρροής προσωπικών δεδομένων Ελλήνων του εξωτερικού, που είχε ως αποτέλεσμα να βρεθεί εκτός ψηφοδελτίου της ΝΔ για τις ευρωεκλογές, η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου δέχτηκε βέλη από τον Στέφανο Κασσελάκη και ρώτησε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ πώς η ίδια έγινε… μέλος στον iSYRIZA.

Σύμφωνα με την Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, ο κ. Κασσελάκης «επιμένει να εργαλειοποιεί ένα θέμα που διερευνάται από τις αρμόδιες αρχές. Η Κυβέρνηση, το κόμμα μου κι εγώ απαντήσαμε με πράξεις».

Ο κ. @skasselakis επιμένει να εργαλειοποιεί ένα θέμα που διερευνάται από τις αρμόδιες αρχές. Η Κυβέρνηση, το κόμμα μου κι εγώ απαντήσαμε με πράξεις. Τώρα ήρθε η ώρα ο κ. Κασσελάκης να μας απαντήσει για το ΠΩΣ με έκανε το δικό του κόμμα μέλος του isyriza εν αγνοία μου. Οφείλει να… pic.twitter.com/xsu7BEXBRC

— Anna Michelle Asimakopoulou MEP (@AnnaAsimakopoul) March 15, 2024

Ωστόσο, όπως ρωτά η ίδια, «τώρα ήρθε η ώρα ο κ. Κασσελάκης να μας απαντήσει για το πώς με έκανε το δικό του κόμμα μέλος του isyriza εν αγνοία μου. Οφείλει να δώσει πειστικές απαντήσεις στους πολίτες».

Όπως προκύπτει από την απάντηση του Λευτέρη Κρέτσου, φαίνεται ότι πράγματι κάποιος έκανε αίτηση δηλώνοντας το όνομα της Άννας – Μισέλ Ασημακοπούλου, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι την «έκανε μέλος» του ΣΥΡΙΖΑ, γιατί η διαδικασία περιλαμβάνει και δεύτερο βήμα, που είναι η ενεργοποίηση και η επιβεβαίωση της εγγραφής, κάτι που όπως τονίζει ο κ. Κρέτσος δεν συνέβη.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό