18.8 C
Athens
Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

Χάκαραν το κανάλι του AΝΤ1 στο YouTube

Ειδήσεις Ελλάδα

Εχθές το βράδυ το κανάλι του τηλεοπτικού σταθμού ANT1 στο YouTube δέχθηκε επίθεση από χάκερς οι οποίοι έχουν κάνει ιδιωτικά τα περισσότερα βίντεο του λογαριασμού. Δείτε το και μόνοι σας με μια επίσκεψη στο επίσημο κανάλι του ANTENNA στο YouTube www.youtube.com/c/ant1tv.

Οι χάκερες έχουν μετονομάσει το όνομα του καναλιού σε “Ethereum – [UPDATE]” και έχουν κατεβάσει το λογότυπο του σταθμού ανεβάζοντας στη θέση του αυτό από το δημοφιλές κρυπτονόμισμα Etherium!

Τα κείμενα από το “about” έχουν αφαιρεθεί. Έχουν παραμείνει τα playlists και οι δημόσιες συνδρομές του καναλιού. Από τα playlists λείπουν αρκετά βίντεο τα οποία εμφανιζονται ως ιδιωτικά.

Στην κεντρική σελίδα του καναλιού αυτή τη στιγμή αναπαράγεται live βίντεο με συζήτηση όπου συμμετέχει ο δημιουργός του κρυπτονομίσματος Etherium, Vitalik Buterin…

Update: Πρόβλημα αντιμετωπίζει και η σελίδα με το live streaming του προγράμματος του καναλιού –> www.antenna.gr/live

Update: Το πρόβλημα δεν φαίνεται να έχει λυθεί. Αυτοί που διαχειρίζονται το κανάλι του ANTENNA στο YouTube μετά την επίθεση hacking άλλαξαν και πάλι το όνομα και το logo του καναλιού. Αυτή τη φορά του έδωσαν το όνομα ενός άλλου κρυπτονομίσματος, του ARK.

Update: Το κανάλι δεν εμφανίζεται καθόλου. Έχει σβηστεί…

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό