22.2 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Φόρος τιμής από ποδοσφαιριστές και στελέχη της διοίκησης στον αδικοχαμένο Μιχάλη

Ειδήσεις Ελλάδα

Στο σημείο της δολοφονικής επίθεσης με θύμα τον 29χρονο φίλαθλο της ομάδας βρέθηκε αντιπροσωπεία της ΑΕΚ, αποτελούμενη από ποδοσφαιριστές και στελέχη της διοίκησης της ΠΑΕ.

Φόρος τιμής από τους ποδοσφαιριστές και τη διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ στον αδικοχαμένο Μιχάλη. pic.twitter.com/OGHl0pZ60s

— AEK F.C. (@AEK_FC_OFFICIAL) August 8, 2023

Η αντιπροσωπεία της ομάδας άφησε λίγα λουλούδια στο σημείο, αποτίοντας φόρο τιμής στον αδικοχαμένο Μιχάλη.

(ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ / EUROKINISSI) (ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ / EUROKINISSI)

Συγκεκριμένα, έξω από το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας βρέθηκαν και άφησαν λουλούδια οι αρχηγοί Κώστας Γαλανόπουλος, Γιώργος Αθανασιάδης, Σέρχιο Αραούχο, Στίβεν Τσούμπερ, Νταμιάν Σιμάνσκι.

ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ / INTIME NEWS

Μαζί τους ήταν και ο team manager Δημήτρης Ναλιτζής, ο διευθύνων σύμβουλος κι αντιπρόεδρος Γιώργος Κοσμάς, η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων Ανθή Παπακώστα και ο μεταφραστής Πάνος Αναστασόπουλος.

(ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ / EUROKINISSI)

Στην επίσημη ανακοίνωσή της για τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια, η ΠΑΕ ΑΕΚ έκανε λόγο νωρίτερα για τον άδικο χαμό «ενός πολύ αγαπητού της μέλους». «Η απώλεια του Μιχάλη μας έχει συντρίψει. Δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι τον χάσαμε με αυτόν τον τρόπο από Κροάτες εγκληματίες και τους Έλληνες συνεργούς τους. Ο Μιχάλης δολοφονήθηκε άγρια, ενώ υπάρχουν και μικρά παιδιά σοβαρά τραυματισμένα, ακόμη και σε κρίσιμη κατάσταση» επισήμανε η ΠΑΕ για τα αιματηρά επεισόδια.

«Δεν θα ησυχάσουμε, δεν θα σταματήσουμε να επιδιώκουμε» την απόδοση ευθυνών για τους δολοφόνους και τους υπεύθυνους για τον θάνατο του 29χρονου Μιχάλη, πρόσθεσε, κάνοντας λόγο για «εγκληματική αδράνεια, η οποία έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο έγκλημα» και ζητώντας την άμεση διαλεύκανση της υπόθεσης.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό