25.8 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Φωτοβολίδες και μαχαίρια ανάμεσα στα ευρήματα της ΕΛ.ΑΣ.

Ειδήσεις Ελλάδα

Το υλικό που εντόπισε και κατέσχεσε η ΕΛ.ΑΣ. στου Ρέντη δόθηκε στην δημοσιότητα. Υπενθυμίζεται ότι την Πέμπτη το βράδυ στου Ρέντη σημειώθηκαν βίαια επεισόδια, με αποτέλεσμα ένας 31χρονος αστυνομικός να τραυματιστεί σοβαρά και να δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Σύμφωνα με τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η ΕΛΑΣ, συλλέχθηκαν φωτοβολίδες, μαχαίρια, μπουκάλια και κουκούλες. Σημειώνεται πως ο δράστης της επίθεσης αναζητείται.

ΕΛΑΣΣε κρίσιμη κατάσταση ο αστυνομικός

Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει ο 31χρονος αστυνομικός των ΜΑΤ σύμφωνα με το νεότερο ιατρικό ανακοινωθέν από το Νοσοκομείο της Νίκαιας.

«Κατόπιν ενημέρωσης των θεραπόντων ιατρών ο ασθενής παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση, νοσηλευόμενος στην ΜΕΘ σε καταστολή και μηχανικό αερισμό, υποστηριζόμενος αιμοδυναμικά με σταδιακά μειούμενες δόσεις αγγειοσυσπαστικών φαρμάκων. Λόγω διαταραχών πηκτικότητας υπάρχει διάχυτη αιμορραγική διάθεση στο τραύμα του μηρού που ελέγχεται επαρκώς με τοπικά αιμοστατικά και επίδεση. Δερματικό θερμικό έγκαυμα στον μηρό και πέριξ του τραύματος» αναφέρεται συγκεκριμένα στο ιατρικό ανακοινωθέν.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό