16.9 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

«Φωτιά» στα δεξιά της δεξιάς βάζουν τα ομόφυλα

Ειδήσεις Ελλάδα

Παρά την αρχική διάθεση για σύμπλευση η οποία είχε διαφανεί μεταξύ της Ελληνικής Λύσης και της Νίκης, τελικώς το ζήτημα της ονομαστικής ψηφοφορίας επί του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα, προκάλεσε μείζονα αντιπαράθεση μεταξύ των δύο δεξιών κομμάτων.

Μιλώντας στην ολομέλεια ο Δημήτρης Νατσιός κατέθεσε πρόταση ώστε όλα τα κόμματα που διαφωνούν με το νομοσχέδιο να υποβάλουν σχετικό αίτημα.

Αμέσως μετά το λόγο έλαβε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ελληνικής Λύσης Κώστας Χήτας, χαρακτηρίζοντας τον Δημήτρη Νατσιό… κοινό πολιτικό αντιγραφέα. Κι αυτό διότι το κόμμα του ήταν εκείνο που απηύθυνε πρώτο το σχετικό κάλεσμα για κοινή πρωτοβουλία.

«Μην κλέβετε και μην σέρνεστε πίσω από την πρωτοβουλία της Ελληνικής Λύσης», είπε προς τα έδρανα της Νίκης ο Κώστας Χήτας, με τον Δημήτρη Νατσιό να ανταπαντά, σχολιάζοντας πως το ου κλέψεις είναι της Παλαιάς Διαθήκης και ότι σημασία δεν έχει ποιος είναι πρώτος ή δεύτερος κι αν η γάτα είναι άσπρη ή μαύρη, αρκεί να πιάνει ποντίκια.

Ο Δημήτρης Νατσιός μάλιστα απηύθυνε κάλεσμα για συμμετοχή στο συλλαλητήριο ενάντια στο νομοσχέδιο, το οποίο όπως είπε, έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή το μεσημέρι στο Σύνταγμα.

Πάντως, νωρίτερα πληροφορίες από το περιβάλλον του κυρίου Βελόπουλου ανέφεραν ότι συνολικώς τρεις βουλευτές της Νίκης, άγνωστο ποιοι, αναμένεται να συνυπογράψουν το σχετικό αίτημα για ονομαστική ψηφοφορία.

Νέες πληροφορίες μετά τη μετωπική στην Ολομέλεια ωστόσο, θέλουν τη Νίκη να βρίσκεται σε επαφή με τους Σπαρτιάτες για το ίδιο θέμα…

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό