20.2 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Φυλακή για οπαδό μετά από ρίψη κροτίδας σε αγώνα ποδοσφαίρου στην Κύπρο

Ειδήσεις Ελλάδα

Ρίψης κροτίδας κατά του ποδοσφαιριστή της Νέας Σαλαμίνας, Γιώργο Παπαγεωργίου, έγινε την Τρίτη (16/01) σε αγώνα απέναντι στον ΑΠΟΕΛ.  Ο παίκτης τραυματίστηκε με αποτέλεσμα να μην μπορεί να συνεχίσει και η μεταφορά του στο νοσοκομείο σήμανε την οριστική διακοπή της αναμέτρησης.

Ομαλά φαινόταν να κυλάει το παιχνίδι ανάμεσα σε Νέα Σαλαμίνα και ΑΠΟΕΛ στη Λάρνακα για το δεύτερο γύρο του Κυπέλλου Κύπρου. Ωστόσο, στο 51ο λεπτό ρίψη κροτίδας παρεμπόδισε την ομαλή εξέλιξή του, αφού τραυμάτισε τον παίκτη των γηπεδούχων, Γιώργο Παπαγεωργίου. Ο ποδοσφαιριστής λίγο αργότερα σηκώθηκε αλλά διαπίστωσε πως η ακοή του είχε προσβληθεί και αναγκάστηκε να μεταφερθεί με το φορείο εκτός γηπέδου. Λόγω αυτού, το ματς διακόπηκε προσωρινά με το διαιτητή και τους βοηθούς να επιστρέφουν στα αποδυτήρια. Μισή ώρα μετά, ο ρέφερι σε συνεννόηση με το γιατρό, έδωσε εντολή για την οριστική διακοπή.

Το συμβάν ακολούθησε η παρακάτω ανακοίνωση της κυπριακής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου:

“Η ΚΟΠ ανακοινώνει ότι ο αγώνας για τη Β΄ φάση του κυπέλλου Coca-Cola μεταξύ της Νέας Σαλαμίνας και του ΑΠΟΕΛ διακόπηκε στο 51ο λεπτό. Για την τύχη του αγώνα θα αποφασίσει ο Αθλητικός Δικαστής της ΚΟΠ”

Οι κυπριακές Αρχές συνέλαβαν ως ύποπτο για τη ρίψη της εν λόγω κροτίδας έναν 22χρονο και ύστερα από διάταγμα του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας τον οδήγησαν στο κρατητήριο για δύο μέρες.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό