18 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Φυγή από τα ομόφυλα με επίκεντρο την καθημερινότητα

Ειδήσεις Ελλάδα

Το μήνυμα της κυβέρνησης ότι δεν αναλώνεται στη συζήτηση και στις εσωκομματικές τριβές για τα ομόφυλα ζευγάρια , θέλησε να περάσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τη νέα επίσκεψή του στην Αγία Παρασκευή. 

Ο πρωθυπουργός, μετά από την επίσκεψή του στον «Δημόκριτο» συναντήθηκε με πολίτες σε κεντρικό καφέ στην πλατεία της Αγίας Παρασκευής και τόνισε πως η κυβέρνηση θα παραμείνει στο πλευρό των πολιτών για την αντιμετώπιση της ακρίβεια, για την υγεία αλλά και την ασφάλειά τους. 

«Για εμάς η οικονομία είναι η πρώτη προτεραιότητα, γιατί αν δεν πηγαίνει καλά η οικονομία, δεν υπάρχουν χρήματα για την κοινωνική πολιτική» σημείωσε, μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός. 

Μία μόνο έμμεση αναφορά έκανε ο κ. Μητσοτάκης στο ζήτημα που ταλανίζει το εσωτερικό και του κυβερνώντος κόμματος, τονίζοντας πως η κυβέρνηση παραμένει προσηλωμένη στην υλοποίηση του προεκλογικού της προγράμματος. 

«Το 2024 είναι μία χρονιά με ιδιαίτερο συμβολισμό, 50 χρόνια από την αποκατάσταση της δημοκρατίας από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή, 50 χρόνια από την ίδρυση της παράταξης μας. Είναι ταυτόχρονα χρονιά ευρωεκλογών, θα πιστοποιήσουμε και πάλι στην κάλπη ποια είναι η μεγάλη προοδευτική ευρωπαϊκή παράταξη» κατέληξε ο κ. Μητσοτάκης. 

Δείτε φωτογραφίες από την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Αγία Παρασκευή 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό