ΥΛΙΚΑ
Υλικά για τη ζύμη της τάρτας:
200 γρ. αλεύρι γ.ο.χ έξτρα για το άνοιγμα
100 γρ. άχνη ζάχαρη
50 γρ. σιμιγδάλι, ψιλό
2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
140 γρ. βούτυρο, παγωμένο, σε μικρά κυβάκια
1 πρέζα αλάτι
1 μέτριο αυγό
1 κρόκο αυγού για το άλειμμα της τάρτας
Υλικά για τη κρέμα λεμονιού:
200 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
4 μέτρια αυγά
Χυμό και ξύσμα από 4 λέμονιου
100 γρ. βούτυρο παγωμένο
Υλικά για τη μαρέγκα:
100 γρ. ασπράδια αυγών
100 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
100 γρ. άχνη ζάχαρη
1 πρέζα αλάτι
Υλικά για το σερβίρισμα:
Μπισκότα
Διάβασε τη συνέχεια στο