18.8 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Φτάνει το ορόσημο των 10 δισ. downloads

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι αριθμοί λένε πάντοτε την αλήθεια και τα 10 δισεκατομμύρια downloads των Google Maps πιστοποιούν την επιτυχημένη τους πορεία. Αναμφίβολα, οι Google Maps είναι το πιο επιτυχημένο λογισμικό πλοήγησης στο Play Store.

Ένα στοιχείο που έχει οδηγήσει στα 10 δισεκατομμύρια downloads των Google Maps είναι το γεγονός ότι πρόκειται για ένα λογισμικό που μπορεί να λειτουργήσει σε διάφορα λειτουργικά συστήματα και όχι μόνο στο Android. Όπως και αν είναι, το γεγονός ότι έχει κατακτηθεί το ορόσημο των 10 δισεκατομμυρίων downloads στο Google Play είναι αξιοσημείωτο, ειδικά για μία εφαρμογή που βρίσκει κανείς προεγκατεστημένη σε μια σειρά από κινητά.

Η έκδοση Maps Go, που είναι η εκδοχή των Google Maps για όσους χρησιμοποιούν το Android Go, έχει φτάσει στα 500 εκατομμύρια downloads, κάτι που επίσης μπορεί να σημειωθεί. Εννοείται ότι στα παραπάνω νούμερα δεν υπολογίζεται ο αριθμός των κινητών που έχουν προεγκατεστημένες τις συγκεκριμένες εφαρμογές.

Τα Google Maps βελτιώνονται συνεχώς με την προσθήκη νέων στοιχείων και δυνατοτήτων. Είναι περιττό να αναφερθεί ότι θα συνεχίσουν να βελτιώνονται και στο μέλλον.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό