23.2 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Φρικτή γυναικοκτονία στην Αργεντινή – Παίκτρια στραγγαλίστηκε από πρώην της

Ειδήσεις Ελλάδα

Μία τραγωδία δίχως προηγούμενο εκτυλίχθηκε στην Αργεντινή και συγκεκριμένα στις τάξεις της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου της Ατλέτικο Αργεντίνο. Η παίκτρια της εν λόγω ομάδας, Φλορένσια Γινιαθού ξυλοκοπήθηκε άγρια και μέχρι θανάτου και εν συνεχεία στραγγαλίστηκε από τον πρώην σύζυγό της σε ηλικία μόλις 30 ετών στο διαμέρισμά της, παρουσία των δύο τους παιδιών.

Ο δράστης δολοφόνησε την ατυχή γυναίκα την ώρα που οι δύο γιοι τους έπαιζαν βιντεοπαιχνίδια στο σαλόνι, ενώ αφού πραγματοποίησε το έγκλημα γυναικοκτονίας, περιπλανήθηκε στην αυλή του σπιτιού, άφησε σημείωμα το οποίο ανέγραφε «καλέστε την αστυνομία, τα παιδιά είναι μόνα τους» (το οποίο βρήκε ένας γείτονας) και εν τέλει έβαλε και ο ίδιος τέλος στη ζωή του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

«Η Florencia Guiñazú ήταν παίκτρια στην Πρώτη Κατηγορία Γυναικείου Ποδοσφαίρου 11 του Club Atlético Argentino. Λυπούμαστε πολύ για τη δολοφονία της, που ήταν ΓΥΝΑΙΚΟΚΤΟΝΙΑ. Χθες ο σύζυγός της, Ignacio Noto, τη ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Παρά το γεγονός ότι ήταν νομικά ήταν ακόμη παντρεμένοι, είχαν χωρίσει, τον είχε ήδη καταγγείλει επανειλημμένα, και συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερος τον Νοέμβριο του 2023. Η Florencia είχε 2 παιδιά, τον Άμπαρ και τον Μίλο, 5 και 7 ετών, Ο δολοφόνος-γυναικοκτόνος άφησε σημάδι στην πόρτα του σπιτιού που έλεγε:

“Καλέστε την αστυνομία, τα παιδιά είναι μόνα τους”. Πολλές λεπτομέρειες της υπόθεσης δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές, περιμένουμε περισσότερες πληροφορίες. Αυτό που ξέρουμε είναι ότι το γυναικείο ποδόσφαιρο βρίσκεται σε πένθος, μια ακόμη γυναίκα δολοφονήθηκε στα χέρια του πρώην συντρόφου της.

Ακριβώς όπως σε αυτήν την εικόνα θα σε θυμόμαστε πάντα Flor, να απλώνεις το χέρι σου με ένα χαμόγελο».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό