21.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

«Φρένο» στον Τσιτσιπά έβαλε ο Ρούουντ

Ειδήσεις Ελλάδα

Μακριά από τον καλό του εαυτό βρέθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στην αναμέτρηση με τον Κάσπερ Ρούουντ, με αποτέλεσμα ο Νορβηγός να κάνει την έκπληξη και να νικήσει τον φορμαρισμένο Έλληνα πρωταθλητή με 2-0 (7-6, 6-4), στην φάση των «16» του Mutua Madrid Open.

Ο 22χρονος Ρούουντ έκανε εξαιρετική εμφάνιση, φτάνοντας στη μεγαλύτερη ίσως νίκη της καριέρας του. Μιάμιση ώρα χρειάστηκε ο νεαρός Σκανδιναβός (νο 22 στον κόσμο) για να επικρατήσει του Τσιτσιπά και να κάνει την τρίτη μεγάλη έκπληξη στο τουρνουά μετά τους αποκλεισμούς των Ντανίιλ Μεντβέντεφ και Αντρέι Ρούμπλεφ νωρίτερα μέσα στην ημέρα.

Για τον Ρούουντ ήταν η πρώτη νίκη καριέρας με αντίπαλο που βρίσκεται στο Top 5 της παγκόσμιας κατάταξης, χάρις στην οποία εξασφάλισε την παρουσία του στους προημιτελικούς του τουρνουά και ταυτόχρονα την άνοδό του στο Top20 της ATP από την ερχόμενη εβδομάδα.

Στο σημερινό ματς ήταν σχεδόν αλάνθαστος, μη επιτρέποντας στον Τσιτσιπά να βρει ρυθμό και κάνοντας μόλις 12 αβίαστα λάθη στο ματς, πήρε την πολυπόθητη πρόκριση, δίχως να επιτρέψει στον Έλληνα πρωταθλητή να φτάσει ούτε σε μπρέικ πόιντ!

Στην φάση των «8» ο Ρούουντ θ  αντιμετωπίσει τον Αλεξάντερ Μπούμπλικ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό