27.1 C
Athens
Σάββατο, 8 Ιουνίου, 2024

«Φούντωσε» τις φήμες το μήνυμά του για το 2024

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι ισχυρισμοί ότι ο Βλαντίμιρ Πούτιν είναι νεκρός και πως κάποιος κλώνος του τον αντικαθιστά στις δημόσιες εμφανίσεις του, δεν αποτελούν κάτι καινούριο. Το μήνυμα, όμως, που απηύθυνε ο πρόεδρος της Ρωσίας με αφορμή την Πρωτοχρονιά, ήρθε να «φουντώσει» τις φήμες, με πολλούς να επισημαίνουν κάτι περίεργο στο μήνυμά του για το 2024.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει δημοσίευμα της Mirror, πολλοί που είδαν το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Βλαντιμίρ Πούτιν είναι πεπεισμένοι ότι ο Ρώσος πρόεδρος είναι πράγματι νεκρός.

Πολλοί βγήκαν στα social media και ισχυρίστηκαν ότι η εμφάνιση του Πούτιν στην ομιλία φαινόταν ασυνήθιστη και πως πρέπει να έχει δημιουργηθεί από υπολογιστή. Μάλιστα, πολλοί χρήστες στο Twitter παρατήρησαν κάτι περίεργο στο κεφάλι του Ρώσου προέδρου και στο πώς αλληλεπιδρούσε με το υπόλοιπο σώμα του, εκφράζοντας την άποψη ότι ο Ρώσος πρόεδρος ήταν νεκρός και έχει αντικατασταθεί στο μήνυμα με τον «ΑΙ Putin».

Στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμα ο Βλαντίμιρ Πούτιν (ή το ομοίωμά του από την Τεχνητή Νοημοσύνη) επαίνεσε τους Ρώσους πολίτες για την «αλληλεγγύη και το σθένος τους». Ο 71χρονος πολιτικός ανέφερε επίσης ότι όλοι μαζί μπορούν να «λύσουν τα πιο δύσκολα προβλήματα» και δεν υπάρχει «καμία δύναμη που να μπορεί να μας χωρίσει».

Ωστόσο, ο Mykhailo Golub, ένας Ουκρανός πολίτης, ανέβασε ένα κομμάτι της ομιλίας του Πούτιν στο Twitter «κυκλώνοντας» τον λαιμό του προέδρου της Ρωσίας.

Στην ανάρτησή του έγραψε: «Προφανώς, το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Πούτιν δημιουργήθηκε από την τεχνητή νοημοσύνη», υπονοώντας ότι υπήρχε κάτι ασυνήθιστο στο κεφάλι του Ρώσου προέδρου και στο υπόλοιπο σώμα του.

Το συγκεκριμένο πλάνο έχει κοινοποιηθεί εκατοντάδες φορές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με πολλούς περισσότερους να υποστηρίζουν ότι ο Πούτιν είναι άβαταρ. Ο ισχυρισμός προέρχεται από το πώς ο λαιμός του Πούτιν φαίνεται να μην συγχρονίζεται με το υπόλοιπο σώμα του.

Παράλληλα, ένας άλλος ακτιβιστής, ονόματι Ιγκόρ Σούσκο, επισήμανε ότι η φετινή ομιλία ήταν η πρώτη που κοινοποιήθηκε στο κοινό σε 360p, αντί για την έκδοση 720p HD στην οποία είχαν κυκλοφορήσει προηγούμενες ομιλίες του Βλαντίμιρ Πούτιν.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό